2016-07-03 12:41:07
Φωτογραφία για Εχασε ο Τζόκοβιτς μετά από 30 αγώνες!
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο άνθρωπος που είχε ξεχάσει τι θα πει «ήττα», έχασε τελικά στο Wimbledon από τον Σαμ Κουέρι, για τον τρίτο γύρο του αγγλικού όπεν, με 7-6(6), 6-1, 3-6, 7-6(5).

Ο κάτοχος του τίτλου λοιπόν, αποκλείστηκε νωρίς από την προσπάθεια υπεράσπισής του, σε έναν αγώνα όπου, έβρεχε συνέχεια.

Για να γίνει αντιληπτό το επίτευγμα του Κουέρι, που είναι νο. 28 στον κόσμο, αρκεί να αναφέρουμε ότι ο Σέρβος ήταν αήττητος επί 30 συναπτούς αγώνες σε major tournaments και επί 13 μήνες σε γκραν σλαμ.

Ο αγώνας ξεκίνησε την Παρασκευή και πριν διακοπεί λόγω βροχής, ο Αμερικανός ήταν ήδη μπροστά με 7-6(6) και 6-1. Όταν συνεχίστηκε ο αγώνας το Σάββατο, το Νο. 1 στον κόσμο φάνηκε να ξεχνά τη... στραβή Παρασκευή, μειώνοντας σε 2-1 με σχετική άνεση (6-3).

Στο τέταρτο σετ μάλιστα, ο Τζόκοβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, κάνοντας μπρέικ στο ένατο γκέιμ (5-4), σερβίροντας στη συνέχεια για το σετ. Ο Κουέρι όμως απάντησε στο μπρέικ του Σέρβου με δικό του μπρέικ. Τελικά, το σετ, μαζί και η νίκη, κατέληξαν στον Αμερικανό, στο τάι μπρέικ.

Στους «16» της διοργάνωσης, η έκπληξη του τουρνουά, θα αντιμετωπίσει τον Νίκολας Μαού, που κέρδισε με 7-6, 6-4, 3-6, 6-3 του Στεφάν Ρομπέρ. Να προσθέσουμε ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος προς τον τελικό και την επιστροφή στους τίτλους για τον Ρότζερ Φέντερερ, αφού ο Ελβετός θα αντιμετώπιζε τον Τζόκοβιτς στον ημιτελικό. Τώρα όμως, μπορεί να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το τουρνουά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ