2016-07-03 19:46:01
Φωτογραφία για Συναγερμός στο Παρίσι! Εντοπίστηκε ύποπτο όχημα έξω από το Stade de France πριν το ματς Γαλλία-Ισλανδία για το Euro2016
Σε ελεγχόμενη έκρηξη προχώρησε η αστυνομία, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει στο στάδιο το ματς Γαλλία-Ισλανδία για το Euro2016 Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα στο Stade de France, όπου λίγες ώρες αργότερα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ματς Γαλλία-Ισλανδία για την προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για εντοπισμό ενός ύποπτου οχήματος έξω από το στάδιο, με την αστυνομία να προχωράει σε ελεγχόμενη έκρηξη.

To Stade de France ήταν μεταξύ των στόχων κατά τις περσινές πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Τότε είχε εκραγεί μηχανισμός έξω από το στάδιο κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα της Γαλλίας με τη Γερμανία, σκοτώνοντας τρία άτομα.

Οι αρχές στη γαλλική πρωτεύουσα είναι σε επιφυλακή εδώ και αρκετές εβδομάδες λόγω της διοργάνωσης του Euro2016. Το κυριακάτικο περιστατικό στο Stade de France πάντως δεν είναι το πρώτο περιστατικό που σημειώνεται κοντά σε γήπεδο που χρησιμοποιείται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Ουαλία-Ρωσία στην Τουλούζη, για τη φάση των ομίλων, είχε βρεθεί ένα ύποπτο πακέτο, με την αστυνομία να εκκενώνει την περιοχή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΛΕΙ... ΚΑΣΑΜΙ!»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΛΕΙ... ΚΑΣΑΜΙ!»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ