2016-07-03 21:37:48
Φωτογραφία για Η Μπιγιονσέ φόρεσε ένα νυφικό που μισούσε στο γάμο της! Ο λόγος; Δείτε εδώ
Πολλές γυναίκες ονειρεύονται έναν παραμυθένιο γάμο… ενώ δεν υπάρχει νύφη που να μην θέλει να λάμπει εκείνη την ημέρα φορώντας το τέλειο νυφικό! Τι γίνεται όμως όταν η νύφη παντρεύεται φορώντας ένα φόρεμα που μισεί; Στην περίπτωση της Μπιγιονσέ αποκαλύπτεται 8 χρόνια μετά τον γάμο της με τον Τζει Ζι.

Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε αυτή την εβδομάδα όταν η μητέρα της, Τίνα Νόουλς, είπε ότι η τραγουδίστρια ήταν πολύ δυσαρεστημένη από το νυφικό που φόρεσε το 2008, στον γάμο της.

Αλλά γιατί αυτή η σούπερ σταρ φόρεσε αυτό το νυφικό και δεν το άλλαξε με κάποιο άλλο; Ο λόγος είναι απλός και συγκινητικός. Το νυφικό το είχε ράψει η μητέρα της και δεν ήθελε να την στεναχωρήσει.

Αν και δεν είπε τίποτα τότε γιατί φαίνεται πως δεν ήθελε να πληγώσει την μητέρα της, η οποία με πολλή αγάπη της έραψε αυτό το φόρεμα, η μαμά της το κατάλαβε.

Κάτι που έμενε κρυφό για όλα αυτά τα χρόνια... Το μόνο που είχε πει παλαιότερα η Μπιγιονσέ είναι πως θα αφήσει την κόρη της να διαλέξει μόνη της το νυφικό που θα θέλει να φορέσει.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ