2016-07-04 07:58:29
Φωτογραφία για Άγριος πόλεμος Πολάκη-Λοβέρδου για 10 εκατ. ευρώ των ΟΚΑΝΑ-ΚΕΕΛΠΝΟ!
Δευτέρα 4 Ιούλιος 2016

Όλο το παρασκήνιο

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου - 

Ηealth Report.gr

Σε άγρια κόντρα εξελίσσεται τελικά η διαμάχη που ξεκίνησε στη βουλή μεταξύ του νυν αν.υπουργού Υγείας και του πρώην υπουργού Υγείας. Τι υποστηρίζουν και οι δύο πλευρές

Η αρχή έγινε από τις τοποθετήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή του ΚΚΕ, άναψε φωτιές.

Από το βήμα της Βουλής ο κ.Πολάκης κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο ότι εμπλέκεται σε ύποπτη διακίνηση 10 εκατ. ευρώτα οποία είχαν δοθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ στον ΟΚΑΝΑ με σύμβαση, προκειμένου να προσλάβει εργαζόμενους για τις δομές του κατά των ναρκωτικών.

Κατά τον κ.Πολάκη χωρίς να τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία (η απόφαση Λοβέρδου δε μετατράπηκε σε πράξη υπουργικού συμβουλίου), μονομερώς ο ΟΚΑΝΑ έκανε αλλαγή της σύμβασης και διέθεσε τελικώς το κονδύλι των 10 εκατ. ευρώ σε επισκευές υποδομών, όπως είπε ο αν.υπουργός Υγείας.


Τι απαντά ο Ανδρέας Λοβέρδος

Η φράση όμως που του Π.Πολάκη που έβγαλε τον Αν.Λοβέρδο από τα …ρούχα του είναι: «Όλοι ελέγχονται και όλοι θα ελεγχθούν» υπονοώντας σαφώς ότι από το μικροσκόπιο του ελέγχου θα περάσει και ο πρώην υπουργός.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας μέσα από την προσωπική του σελίδα στοfacebook σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η πολιτική εξαπάτηση επιστρατεύει τώρα την ωμή αλητεία. Μάταια όμως. Όλα εδώ θα τα πληρώσουν οι τραμπούκοι. Μπρoς στο λαό και τη δικαιοσύνη.

Για τα 33 κέντρα απεξάρτησης που με εντολή μου εγκατέστησε ο ΟΚΑΝΑ στα νοσοκομεία της χώρας και έτσι περιόρισε ή και εξάλειψε τις λίστες αναμονής της ντροπής , οι ανάξιοι να φέρουν πολιτικό όνομα προσπαθούν να ρίξουν λάσπη. Δειλοί κατεργάρηδες είναι θέμα λίγου χρόνου να επιστρέψετε στα αζήτητα.»

Κατά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας πάντως η υπόθεση των 10 εκατ. ευρώελέγχθηκε δύο φορές από τους «ράμπο υγείας» (ΣΕΥΥΠ), ενώ σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί σύντομα.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ