2016-07-04 13:24:10
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΩΗΝ... ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! *VIDEOS*
Στον Ολυμπιακό ψάχνουν με... υπομονή και συγκεκριμένο μπάτζετ τα δύο (;) τελευταία κομμάτια που θα συμπληρώσουν το ρόστερ για την σεζόν 2016-17.

Και αν για την περίπτωση του πάουερ φόργουορντ υπάρχει ακλόνητο φαβορί (Οκάρο Γουάιτ) για τον γκαρντ που θα συμπληρώσει την περιφερειακή γραμμή των πρωταθλητών υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις στο μικροσκόπιο.

Μία απ'αυτές είναι και ο γνωστός μας από το... πράσινο πέρασμά του, Έι Τζέι Σλότερ.

Στα υπέρ του Σλότερ το γεγονός ότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και η έφεσή του στο σκοράρισμα, ειδικά από το τρίποντο. 

Ο Σλότερ είναι 28 ετών,έχει ύψος 1.91 και τη σεζόν 2014-15 είχε την πρώτη του εμπειρία από Euroleague αγωνιζόμενος στους "πράσινους", ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Μπάνβιτ, στην οποία έπιασε πολύ καλή απόδοση.

Στην Euroleague με τον Παναθηναϊκό είχε 9.7 πόντους (37% στο τρίποντο) και 1.7 ασίστ, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα μέτρησε 9.5 πόντους (34% στο τρίποντο) και 1.7 ασίστ.

Πέρσι στην Τουρκία μέτρησε 10.4 πόντους (32% στο τρίποιντο) και 2.5 ασίστ στο Eurocup αλλά και 12.3 πόντους (37% στο τρίποντο και 3.4 ασίστ στο τούρκικο πρωτάθλημα.

Ο Σλότερ διαθέτει μάλιστα και Πολωνικό διαβατήριο, αν και αυτό δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό, αφού διαθέτει ήδη δύο κοινοτικούς (Χάκετ, Λοτζέσκι).

Δείτε τον στα βίντεο που ακολουθούν : 
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ