2016-07-04 14:53:44
Φωτογραφία για Γιατί λένε τη Gwyneth Paltrow την πιο μισητή ηθοποιός στο Hollywood;
Τρία χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2013, το περιοδικό Star, ανακήρυξε την Gwyneth Paltrow ως την μισητή διάσημη του κόσμου.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν είχε μιλήσει ποτέ γι΄αυτό, μέχρι που αποφάσισε πριν λίγες μέρες να περιγράψει την αντίδρασή της στο άκουσμα της του συγκεκριμένου «τίτλου».

«Πρώτα από όλα, διερωτήθηκα "Όντως είμαι εγώ η πιο μισητή; Περισσότερο και από τον Chris Brown;" (τον τραγουδιστή που είχε ξυλοκοπήσει άγρια την σύντροφό του, Rihanna). Μα τι έκανα και βγήκα η πιο μισητή του κόσμου;» ρώτησε τον δημοσιογράφο του BBC Stephen Sackur.

Ο παρουσιαστής της απάντησε πως ίσως η ίδια να κάνει κάποιους ανθρώπους να νιώθουν άσχημα μερικές φορές με την ίδια να απαντάει ότι είναι αυθεντική και ο εαυτός της και όσοι την γνωρίζουν το ξέρουν αυτό.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν την Gwyneth Paltrow αρκετά «ψωνισμένη». Η ηθοποιός έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα μέσα με τις απίστευτες συμβουλές ομορφιά της. όπως ότι άφηνε τις μέλισσες να τσιμπάνε το πρόσωπό της για να είναι λείο, ενώ η ίδια πουλάει πανάκριβα προϊόντα ομορφιάς μέσω της εταιρίας της «Goop».


«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι ο αυθεντικός εαυτός μου. Αν με γνωρίσεις θα δεις ποια πραγματικά είμαι. Μ' αρέσει να ζω τη ζωή, να διασκεδάζω, να τρώω, και είμαι τόσο ευγνώμων για τη ζωή μου και δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς μου που κάνουν πολλούς να βγάζουν για μένα συμπεράσματα που δεν ισχύουν» είπε χαρακτηριστικά στο BBC.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ