2016-07-04 23:56:13
Φωτογραφία για ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ... ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ο Ντε Λα Μπέγια, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ήρθε στην Ελλάδα και αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους για 2+1 χρόνια, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να κλείνουν την μια από τις δύο μεταγραφές που είχαν... προαναγγείλει από τότε που η αποστολή ήταν στο Λάνγκενφελντ και να «τελειώνουν» και την δεύτερη, αυτή του τερματοφύλακα.

Στόχος των ερυθρόλευκων, ως γνωστόν, ήταν στο Βέλγιο, που αναχωρεί την Τετάρτη η ομάδα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, να είναι και ο Ντε Λα Μπέγια αλλά και ο τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει τον Καπίνο για το δίδυμο της νέας σεζόν.

Αυτός ο στόχος φαίνεται να... κλείνει στο 100% καθώς μέχρι την Τετάρτη το αργότερο θα έρθει στο Λιμάνι και ο αντι-Ρομπέρτο με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να τονίζουν πως δεν πρόκειται να είναι κάποιος από την Ισπανία, ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν γραφτεί, αλλά και εξεταστεί ουσιαστικά όλο αυτό το διάστημα.


Τα δημοσιεύματα που... "κυκλοφορούν" θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει καταλήξει σε μια περίπτωση τερματοφύλακα που δείχνει πως όντως ο βασικός τους στόχος είναι ένα δυνατό δίδυμο μαζί με τον Καπίνο. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το "sdna.gr", ο «εκλεκτός» του Θρύλου είναι διεθνής και με σημαντική καριέρα σε σπουδαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, κάτι που σύντομα θα γίνει άλλωστε, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει μια ακόμη ποιοτική επιλογή στο ρόστερ, εφόσον βέβαια οι συγκεκριμένες πληροφορίες επιβεβαιωθούν…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ