2016-07-05 12:09:10
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ... «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΣΑΛΙΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Το συμβόλαιο του Λεάντρο Σαλίνο με τον Ολυμπιακό, όπως σας έχουμε ενημερώσει, δεν θα ανανεωθεί και ο Πορτογάλος μπακ ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του συλλόγου για την ευκαιρία που του δόθηκε να παίξει με τα ερυθρόλευκα.

Μετά από τρία χρόνια, ο Λεάντρο Σαλίνο... αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος μπακ, που αγαπήθηκε για την προσήλωση που έδειχνε κάθε φορά που αγωνιζόταν, θέλησε με όμορφα λόγια να αποχαιρετήσει τον Θρύλο, από τη στιγμή που δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο με τους πρωταθλητές.

Αναλυτικά το αντίο του

«Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο δεν συμβαίνουν αυτά που θέλουμε... Αλλά πρέπει να προχωράμε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αγάπη και τον σεβασμό που έδειξαν σε εμένα και την οικογένεια μου αυτά τα 3 χρόνια που έπαιξα σε αυτό το μεγάλο club... Υπήρξαν πολλά επιτεύγματα κ επιτυχίες, αξέχαστες στιγμές μαζι με υπέροχους οπαδούς...

Πολλές ευχαριστίες, πολλές δόξες και κατακτήσεις στον μεγάλο αυτο σύλλογο και τους υποστηρικτές του...

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για την συντροφικότητα τους, με τους οποίους δούλεψα καθημερινά αυτά τα 3 χρόνια στις προπονήσεις και τους αγώνες...

Ακόμα τον πρόεδρο Β. Μαρινάκη που μου έδωσε την ευκαιρία και την ευτυχία να εκπροσωπήσω την όμορφη οικογένεια του Ολυμπιακού».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ