2016-07-05 23:05:09
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
O 23χρονος τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Νικόλα Λεάλι, είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα κοντά στον Ολυμπιακό!

Έκπληξη για την θέση του τερματοφύλακα για τον Θρύλο, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, οι ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει σε συμφωνία με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Νικόλα Λεάλι!

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί μάλιστα, η συμφωνία είναι οριστική και ο 23χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος με τη μορφή δανεισμού στην Φροζινόνε θα υπογράψει αύριο συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο υψηλόσωμος Ιταλός τερματοφύλακας (1,93) είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπρέσια και από το 2012 ανήκει στην Γιουβέντους, όπου θεωρήθηκε σε κάποια φάση διάδοχος του Τζίτζι Μπουφόν. Από τότε δίνεται δανεικός κάθε χρόνο (Βίρτους Λαντσιάνο, Σπέτσια, Τσεζένα, Φροζινόνε), παίρνοντας τα δύο τελευταία χρόνια εμπειρίες από την Σέριε Α.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ιταλίας και θεωρείται μία από τις πολύ μεγάλες ελπίδες στην χώρα για την θέση του τερματοφύλακα. Όπως προκύπτει από τα Ιταλικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός και η Γιουβέντους φέρονται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, που όπως λένε είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί θετικά για τους ερυθρόλευκους αύριο Τετάρτη.

Το θέμα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο SDNA, ο εκπρόσωπος του παίκτη Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, ο οποίος δήλωσε λακωνικά: "Είμαστε σε συζητήσεις και επαφές με αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Ολυμπιακός, που φυσικά μας ενδιαφέρει πολύ. Έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό, όμως αυτή τη στιγμή περιμένουμε μία απάντηση από την Γιουβέντους, που πρέπει να πάρει αυτή την απόφαση για την επόμενη ομάδα του Λεάλι. Πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε τις οριστικές εξελίξεις".

Δείτε τον παίκτη εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ