2016-07-06 01:13:06
Φωτογραφία για 3η θέση στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Fitness για τον Αλμυριώτη Χρ. Νταβούρα
Την 3η θέση στην κατηγορία του, στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Fitness που διεξήχθη στο Valis στην Αγριά, κατέκτησε ο Αλμυριώτης Χρήστος Νταβούρας. Ο ίδιος ανέφερε σχετικά: Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου ακόμη μια φορά για την υπομονή της. Επίσης τα φιλαράκια μου που ήρθαν να με δούνε από κοντά και με στηρίξανε με την παρουσία τους: τον Γιώργο Παπαδόπουλο, το Δημήτρη Σταματίου, Πέρυ Υφαντή, Παναγιώτη Τζοβάρα, Λευτέρη Bronx και Saki Svazt. Τους το αφιερώνω, τους αγαπώ και τους ευχαριστώ.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έπεσε η αυλαία του Μεσογειακού Πρωταθλήματος Fitness που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Valis στην Αγριά.

Την οργανωτική επιμέλεια της διοργάνωσης, που δεν γίνεται για πρώτη φορά στην περιοχή μας και είναι υπό την αιγίδα της NABBA και της WFF (World Fitness Federation), ανέλαβε ο πρώην παγκόσμιος Βολιώτης πρωταθλητής Βασίλης Ζαχείλας και το γυμναστήριό του ήταν ο γενικός νικητής. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν γνωστοί Bodybuilders από όλες τις χώρες της Μεσογείου.


Από το γυμναστήριο του κ. Ζαχείλα ξεχώρισαν 6 αθλητές ανάμεσα στους 52 που έλαβαν μέρος. Οι 6 Βολιώτες κατέκτησαν τις εξής διακρίσεις:

1η θέση, Extreme Body: Μαραγγός Τριαντάφυλλος

1η θέση, Fitness: Μαϊμάνης Νίκος

1η θέση, Men over 40: Λαγιαννάκης Γιάννης

3η θέση, Athletic: Ζαγκαΐλιας Γιάννης

3η θέση, Models over 30: Νταβούρας Χρήστος

1η θέση, Performance: Μαριτσούδη Θεοφανεία

Ο καταξιωμένος αθλητής Μαραγγός Τριαντάφυλλος με την πολυετή εμπειρία του κατέκτησε και τον τίτλο του Γενικού Νικητή.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ