2016-07-06 10:32:41
Φωτογραφία για ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ...
Μετρούν... ξαναμετρούν... ξαναματαμετρούν οι αρμόδιοι του ΕΟΠΥΥ τη δαπάνη στις διαγνωστικές εξετάσεις. Τα έχουν κάνει όλα rebate, clawback, πλαφόν επισκέψεων, 

πλαφόν στους εργαστηριακούς, κόφτες 4ημερου, κόφτες 20ημέρου, πετσόκοψαν τη συμμετοχή με tricks στους ασφαλισμένους, διαχώρισαν την διάγνωση από την θεραπεία, επέτρεψαν και ενθάρρυναν τις προσφορές στις εξετάσεις κάτι σαν σουπερ μάρκετ... μα και πάλι τα νούμερα δε βγαίνουν... διαπιστώνουν λέει υπέρβαση γύρω στο 15%... 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ και το μάρμαρο πάλι στους γιατρούς... πάλι rebate πάλι clawback...! Αρμόδιοι του ΕΟΠΥΥ, διαχρονικά τα έχετε κάνει όλα... εκτός από ένα, αυτό που δίνει την λύση... την λύση της κοινής λογικής...! 

Αφήστε για μια φορά τα οριζόντια μέτρα... Εφαρμόστε άμεσα, ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ. 

Καθορίστε ένα χρηματικό ποσό ανά έτος (με βάση την ηλικία, το φύλο, τη νοσηρότητα) στον ασθενή που ο ίδιος θα χρησιμοποιεί για επισκέψεις και εξετάσεις. 


Κάθε φορά που θα το χρησιμοποιεί, κάθε ιατρική επίσκεψη, διαγνωστική εξέταση (ακόμα και φαρμακευτική αγωγή) θα καταχωρείται στο σύστημα ηλεκτρονικής κάρτας εισάγοντας το ΡΙΝ του ο ασφαλισμένος σε card reader όπως ακριβώς με τις πιστωτικές κάρτες. 

Η άσκοπη εξάντληση του συνεπάγεται εξ ολοκλήρου την ατομική επιβάρυνση του. 

Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει...! Σημειώστε... η πρόταση μας ως ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ είναι άμεσα εφαρμόσιμη...! Είμαστε έτοιμοι και στο τεχνικό μέρος. 

Αναμένοντας την πρόσκληση στην πρόκληση... να σας διαβεβαιώσω...Εμείς μπορούμε, θέλουμε, να βοηθήσουμε...

Εσείς ΤΟΛΜΗΣΤΕ...για πρώτη φορά ΥΠΕΡ της ΥΓΕΙΑΣ...! 

XΑΡΗΣ Χ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ