2016-07-06 14:07:32
Φωτογραφία για Αλλάζει στάση η ελληνική ομοσπονδία! Συμφωνία ΕΠΟ - FIFA
Υπό την απειλή του τελεσίγραφου, η ΕΠΟ άλλαξε στάση και δέχθηκε να εναρμονίσει τον κώδικα δεοντολογίας Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είχε δίωρη συνάντηση τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας και ο εκπρόσωπος της FIFA τόνισαν ότι θα γίνουν οι αλλαγές στον Κώδικα Δεοντολογίας που θα επιτρέψουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας να καλέσει τους εφτά κατηγορούμενους που προέρχονται από την ΕΠΟ, στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" (Παπανικολάου, Υφαντής, Προύντζος, Παπακωνσταντίνου, Σπάθας, Γιάχος, Δημητρόπουλος).

"Είμαστε στον σωστό δρόμο. Ο κώδικας δεοντολογίας είναι μονόδρομος. Πήραμε τις διαβεβαιώσεις και επαρκείς βεβαιώσεις που απαιτούνται ότι μέχρι την τελική ημερομηνία ο κώδικας θα υιοθετηθεί από την ΕΠΟ. Θα γίνουν οι μικρές αλλαγές που απαιτούνται και η εναρμόνιση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα", ανέφερε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και συμφώνησε ο Γκιρτζίκης.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν, με την ΕΠΟ να αλλάζει στάση, έπειτα από το τελεσίγραφο της Παγκόσμιας ομοσπονδίας την Παρασκευή που ζητούσε εντός 10 ημερών την εναρμόνιση του κώδικα δεοντολογίας υπό την απειλή τιμωρίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ