2016-07-06 15:38:41
Φωτογραφία για «ΚΟΒΕΙ»... ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Ο ΒΙΚΤΟΡ
Ο Βίκτορ Σάντσεθ αναμένεται να κόψει και άλλους παίκτες από το ρόστερ του Ολυμπιακού μετά το β' στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στο Βέλγιο.

Θυμίζουμε πως στο Βέλγιο βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σιόβας, Στρέζος, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθεί και ο νέος τερματοφύλακας, που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Ιταλός Λεάλι, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Αυτό σημαίνει ότι το ερυθρόλευκο ρόστερ φτάνει έτσι στον αριθμό των 27 παικτών. Αριθμός που αναμένεται να... μειωθεί και άλλο.

Η έλευση του νέου γκολκίπερ θα αφήσει λογικά εκτός τον 3ο τερματοφύλακα από τους Έλληνες, τον Στρέζο και ενώ πρόκειται να κοπεί και τουλάχιστον ένας εκ των μικρών.

Οι τελικές αποφάσεις ανήκουν βέβαια στον Βίκτορ και θα ληφθούν μετά το τέλος του β' σταδίου της προετοιμασίας, δηλαδή μετά τα μέσα Ιουλίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ