2016-07-06 18:00:31
Φωτογραφία για Μαλλιά κουβάρια έγιναν στην εθνική Βελγίου
Η επιτυχία και η αποτυχία μιας εθνικής ομάδας σε μία μεγάλη διοργάνωση δεν εξαρτάται μόνο από την απόδοση της εντός γηπέδου, αλλά και από το κλίμα εκτός αυτού. Αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ της φλαμανδικής εφημερίδας Het Laatste Nieuws, αυτό μόνο καλό δεν ήταν στο εσωτερικό της Εθνικής Βελγίου. Όπως αποκαλύπτει η βελγική εφημερίδα πολλά μέλη του τεχνικού σταφ της Εθνικής Βελγίου μέθυσαν πολύ άσχημα (σε σημείο να μεταφερθούν στα χέρια μέχρι τα δωμάτια τους) σε μπάρμπεκιου που έγινε στις 28 Ιουνίου μετά την επιβλητική νίκη με 4-0 επί της Ουγγαρίας.

Αυτή η εικόνα δεν άρεσε καθόλου στους παίκτες που συνέκριναν αυτό το περιστατικό με τις... αστυνομικές μεθόδους (όπως οι ίδιοι τις χαρακτήριζαν) που η ομοσπονδία χρησιμοποιούσε για να τους έχει από κοντά 24 ώρες το 24ωρο. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες είχαν έντονα παράπονα πως ο υπεύθυνος ασφαλείας Σέρζ Μπορλέ μαζί με τους άνδρες ασφαλείας τους κατασκόπευαν συνεχώς και παρατηρούσαν κάθε τους κίνηση, όλα τους τα γεύματα, ακόμα και τον τρόπο που επέλεγαν να περάσουν τον ελεύθερο τους χρόνο
. Μάλιστα αναφέρεται ένα πολύ σοβαρό φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Ρατζά Ναϊνγκολάν, τον Μαρουάν Φελαϊνί και τον Μαρκ Βίλμοτς, όταν οι δύο πρώτοι επέστρεψαν καθυστερημένοι κατά τέσσερα λεπτά στο ξενοδοχείο (στις 11:04 το βράδυ), εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που είχαν εκείνη την ημέρα. Ο τεχνικός της Εθνικής Βελγίου τους έβαλε τις φωνές με τους δύο παίκτες να φέρνουν στην κουβέντα το περιστατικό με τα μεθυσμένα μέλη του τεχνικού τιμ και να συγκρίνουν το χαλαρό κλίμα σε εκείνους με τις συνθήκες «φυλακής» που είπαν ότι ζούσαν εντός των τειχών της Εθνικής Βελγίου! Επίσης αναφέρεται ένα ακόμα πολύ έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Τιμπό Κουρτουά και τον Μαρκ Βίλμοτς, στον οποίο ο Βέλγος τερματοφύλακας μίλησε πολύ υποτιμητικά για την τακτική του στο καθοριστικό ματς με την Ουαλία, ενώ αναφέρεται επίσης ότι διάφοροι παίκτες κατά την διάρκεια της διοργάνωσης έστελναν sms σε φίλους τους δημοσιογράφους, ζητώντας τους να γράψουν άσχημα πράγματα για την τακτική και την διαχείριση του Μαρκ Βίλμοτς, ο οποίος όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Βελγίου, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του επόμενου Μουντιάλ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ