2016-07-06 19:54:58
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ είναι η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Γ. Πλούταρχου μετά τον ΣΑΛΟ που έγινε και τις Μηνύσεις που κατέθεσε
Ο Γιάννης Πλούταρχος κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατ’ αγνώστων για απάτη, για οργανωμένες ομάδες που εκμεταλλεύονται θαυμαστές του και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", κάποιοι χρησιμοποιούν σελίδες στο διαδίκτυο με το όνομα «Γιάννης Πλούταρχος. Πολλές από τις σελίδες αυτές παραπέμπουν σε διαφημιστικά πακέτα και οι διαχειριστές τους κερδίζουν χρήματα.

Επιπλέον, κλείνονται ραντεβού με ανήλικες θαυμάστριες του τραγουδιστή που νομίζουν ότι θα συναντήσουν τον Γιάννη Πλούταρχο.

Αυτή είναι η Ανακοίνωση του ίδιου του τραγουδιστή:

Αγαπητοί Φίλοι,

Τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο εμφάνισης, σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο facebook, ψεύτικων προφίλ, που παράνομα οικειοποιούνται το όνομα και την ταυτότητά μου, με σκοπό κακόβουλες και παράνομες ενέργειες, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις
. Αφού κυριολεκτικά εξάντλησα κάθε πρόσφορο σε εμένα μέσο για την προστασία τόσο εμού όσο και όλων εσάς που πεπλανημένα μπορεί να θεωρείτε ότι συναλλάσσεστε μαζί μου, αναγκάστηκα να κινήσω τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, καταθέτοντας ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών μήνυση κατά αγνώστων δραστών και παντός συνυπαίτιου για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα που τελέστηκαν εις βάρος μου και υπέπεσαν στην αντίληψή μου. Σε κάθε περίπτωση εφιστώ και με την παρούσα την προσοχή σας και τονίζω ότι οι μοναδικές επίσημες σελίδες μου είναι:

Website: http://www.yannis-ploutarchos.gr

Facebook:Yannis Ploutarchos Γιάννης Πλούταρχος Official (https://www.facebook.com/yannisploutarchos.gr.official)

Youtube: YannisPloutarchosgr (https://www.youtube.com/user/YannisPloutarchosgr)

Twitter: Y_Ploutarchos (https://twitter.com/y_ploutarchos)

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αμέριστη στήριξή σας, που μου δίνει δύναμη όλα αυτά τα χρόνια να συνεχίζουμε ως συνοδοιπόροι το υπέροχο μουσικό μας ταξίδι.

Με αγάπη

Γιάννης Πλούταρχος Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ