2016-07-07 00:34:23
Φωτογραφία για Φαρμακοποιοί για Ξανθό: Σύνδεση με… Κάιρο
Ιοκάστη Αλειφεροπούλου - Virus

Οργισμένοι είναι οι φαρμακοποιοί με τον υπουργό Υγείας, ο οποίος παρά τις συνεχείς οχλήσεις που δέχεται σχετικά με τη ρύθμιση μιας σειράς ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο, μοιάζει άφαντος Ο ίδιος, ωστόσο, έχει εκφράσει την αποφασιστικότητά του να υπάρξουν αλλαγές σε ζητήματα που άπτονται της φαρμακευτικής νομοθεσίας, όπως για παράδειγμα το θέμα του ωραρίου (εδώ). Ανοιχτό είναι επίσης το θέμα των ΜΗΣΥΦΑ, μέρος από τα οποία έχει αποφασιστεί να διακινούνται κι εκτός φαρμακείου, ενώ εκκρεμεί και η απελευθέρωση της τιμής τους στο τέλος του έτους.

Την ίδια ώρα, η τελευταία φορά που ο Ανδρέας Ξανθός δέχτηκε στο γραφείο του εκπροσώπους του κλάδου ήταν τον περασμένο Μάρτη, ενώ όλες οι προσπάθειες που έχει καταβάλλει έκτοτε η ηγεσία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου να τον συναντήσει, έχουν πέσει στο βρόντο.

«Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το κριτήριο των επιλογών του υπουργού, γνωρίζουμε όμως ότι όπου υπάρχουν προβλήματα δεν πρέπει απλά να διαπιστώνονται αλλά και να λύνονται» τονίζει ο Πρόεδρος του ΠΦΣ, Κωνσταντίνος Λουράντος, ο οποίος αποστέλλει στον κο Ξανθό τις προτάσεις των φαρμακοποιών για το ωράριο και τα πειθαρχικά συμβούλια (επισυνάπτονται)
. «Με κλειστές πόρτες και αναπάντητες κλήσεις κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να βρει τη λύση του, εκτός αν πάμε σε λογικές τύπου «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Περιμένουμε από τον κ. Ξανθό απάντηση και συνάντηση» καταλήγει.

ΠΡΩΤ 555 ΥΥΚΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ 29 2 2016
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ