2016-07-07 02:17:11
Φωτογραφία για Επίθεση στην Κυβέρνηση έκανε η Φώφη Γεννηματά από την Πάτρα
Σφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Πάτρα όπου βρίσκεται η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματα.

"Συνειδητά ψέμματα τα άσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό τα τελευταία χρόνια και όχι αυταπάτε. Έχει έρθει η στιγμή για αλλαγή πολιτικής για να αλλαχθούν και οι όροι αυτής της δυσβάσταχτης συμφωνίας" δήλωσε η κα. Γεννηματά για να προσθέσει "Εχουμε προτείνει μια διαμόρφωση εθνικής γραμμής με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, αλλαγη για τα πρωτογενή πλεονάσματα που πρέπει να πιάσει η χώρα. Ήρθε η ώρα να ανοίξει νωρίτερα απο το 2018 η συζήτηση για το χρέος".

Πρώτη Ενημέρωση: Στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτκής Ελλάδας στην Πάτρα, έφτασε λιγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Εκεί την υποδέχθηκαν ο Γενικός Γραμμάτεας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και στελέχη της Περιφέρειας.


Την κα. Γεννηματά, συνόδευε ο Βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Αυτή την ώρα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμμετέχει σε σύσκεψη, με φορείς στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο ισόγειο της Περιφέρειας.

Στην ομιλία του ο κ Κατσιφάρας, αναφέρθηκε στις μεγάλες εκκρεμότητες που υπάρχουν στην Δυτική Ελλάδα, επισημαίνοντας ωστόσο το Ευρωπαικό Βραβείο που απέσπασε η Περιφέρεια για την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ.

"Νιώθουμε την αδικία διαχρονικά" δήλωσε ο κ Κατσιφάρας απευθυνόμενος στην κα. Γεννηματά, καθώς θέματα που θα έδινανα αναπτυξιακή προοπτική και προώθηση στην περιοχή έχουν "παγώσει". Μεταξύ αυτών το φυσικό αέριο, η κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων, η δημιουργία δικτύου συνδυασμένων μεταφορών, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ενημέρωσε την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τις εξελίξεις που αφορούν στην οριστική παραχώρηση του Θαλάσσιου Μετώπου, με αφορμή και την χθεσινη Παμπατραική συγκέντρωση και πορεία.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κατσιφάρας, αναφέρθηκε και στο Brexit, επισημαίνοντας πως δεν έγινε τυχαία.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ