2016-07-07 08:45:43
Φωτογραφία για “Δεν υπάρχει κανένα κρούσμα φυματίωσης” είπε ο Καμμένος και επιτέθηκε στον Δαβάκη
Το θέμα της διαρροής πληροφοριών οι οποίες ανέφεραν ότι οκτώ στρατιωτικοί που υπηρετούν σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Ιωάννινα “έχουν κολλήσει φυματίωση”,ήταν ένα από τα σημεία αντιπαράθεσης του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον υπεύθυνο Άμυνας της ΝΔ Θανάση Δαβάκη.

Ο Καμμένος διέψευσε τις πληροφορίες και ουσιαστικά κατηγόρησε τον Θ.Δαβάκη για την διαρροή αυτών των ψευδών -όπως τις χαρακτήρισε- πληροφοριών.Κάνει λάθος.Και ο Δαβάκης είναι “θύμα” της  “πηγής” από τα Ιωάννινα,η οποία ψάχνει διαρκώς τα “5 λεπτά δημοσιότητας” και μπροστά στην επίτευξη αυτού του στόχου δεν σταματά πουθενά!

Η δεύτερη επισήμανση σ΄ όσα είπε ο Καμμένος για τους προληπτικούς εμβολιασμούς των στελεχών που υπηρετούν σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων είναι ότι μπορεί πλέον να έχουν εμβολιαστεί όλοι,αλλά αυτό έγινε σε πάρα πολλές περιπτώσεις με μεγάλη καθυστέρηση.

Τι ακριβώς ειπώθηκε στη Βουλή από τον Καμμένο,ο οποίος…μέτρησε και πόσες φορές αναφέρθηκε προσωπικά εναντίον του ο Θ.Δαβάκης:


Δεκατέσσερις φορές αναφέρθηκε ονομαστικά σε εμένα ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας. Δεν καταλαβαίνω αυτό το μένος, εάν θέλετε να λύσετε τις διαφορές μαζί μου, πάμε να τις λύσουμε σε άλλο χώρο και όχι στην Επιτροπή. Δεν υπάρχει λόγος να εμπλέκετε τις Ένοπλες Δυνάμεις και δεν υπάρχει λόγος να εκφοβίζετε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με ψευδείς πληροφορίες, οι οποίες βλέπουν και το φως της δημοσιότητας. Δεν υπάρχει ασθενής από φυματίωση στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το δε μαντού που αναφέρετε, αφορά σε θετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις που έχουν κάνει εμβολιασμό. Δηλαδή, εάν ένα παιδάκι κάνει τον εμβολιασμό και εν συνεχεία κάνει την εξέταση, λόγω του ότι έχει εμβολιαστεί, θα φαίνεται θετικό. Ασθενής δεν υπάρχει ούτε ένας.

Μην τρομάζουμε τις οικογένειες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Όλα δε τα στελέχη είναι εμβολιασμένα, οι πάντες και η Ελληνική Αστυνομία και οι οικογένειές τους και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι όλοι εμβολιασμένοι. Δεν ήρθαν να μας κολλήσουν μεταδοτικές ασθένειες και εμείς είμαστε ένα απροστάτευτο κράτος. Όσα στελέχη πηγαίνουν και υπηρετούν σε υπηρεσίες φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, έχουν περάσει από την υγειονομική επιτροπή, έχουν γίνει όλοι οι εμβολιασμοί και κανένας, μέχρι τώρα, δόξα σοι ο Θεός, δεν έχει ασθενήσει. Σε αντίθεση με το παρελθόν, όπου είχαμε περιπτώσεις, ιδίως στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, που έρχονταν για πρώτη φορά σε επαφή, όπου πράγματι υπήρχαν ασθένειες. Δεν υπάρχει τέτοιος φόβος και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δεν έχει ασθενήσει ούτε ένας και πήρα ενημέρωση τώρα από τον Διευθυντή του Υγειονομικού, υπεύθυνη ενημέρωση, την ώρα που το επαναλάβατε ξανά.

Δεύτερο θέμα, θα σας παρακαλέσω οποιοδήποτε θέμα αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις να το συζητάμε, αλλά μην εμπλέκετε τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως κάνετε επανειλημμένα με δημόσιες δηλώσεις. Όπως βλέπετε, δεν σας απαντάω, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει προσωπικό στοιχείο. 

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%cf%86%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%82/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΟΣΕΙΣ Ο ΕΝΦΙΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΟΣΕΙΣ Ο ΕΝΦΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ