2016-07-07 14:23:09
Φωτογραφία για Madonna: Το ταξίδι στην Κένυα και η ιστορία που την έκανε να «λυγίσει»
Μια πολύ ευαίσθητη πλευρά της βασίλισσας της ποπ βγήκε προς τα έξω μετά το ταξίδι της στην Κένυα. Η Madonna ταξίδεψε μαζί με τα τέσσερα παιδιά της σε μια από τις μεγαλύτερες παραγκουπόλεις της Αφρικής, στην Κιμπέρα του Ναιρόμπι, προκειμένου να δει με ποιους τρόπους μπορεί κανείς να βοηθήσει ώστε να γίνει η ζωή των κατοίκων εκεί καλύτερη.

Γνώρισε πολλούς ανθρώπους και συνομίλησε με πολύ κόσμο που την προσέγγισε. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της εκεί, συνάντησε και έναν άντρα η ιστορία του οποίου την συγκλόνισε κάνοντας την να βάλει τα κλάματα.

«Ήταν μια απίστευτα δυνατή και (συνάμα) δυσάρεστη συζήτηση σχετικά με την πραγματικότητα της βίας που διέπει τις ζωές αυτών των ανθρώπων(…). Αυτές οι ιστορίες έκαναν τη Madonna να δακρύσει», εξομολογήθηκε ο Τρέβορ Νίλσον, διευθυντής των ιδρυμάτων της Madonna, «Raising Malawi» και «Ray of Light», που τη συνόδευσε στο ταξίδι της, στο Thomson Reuters Foundation.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, η 57χρονη σταρ ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Κιμπέρα, ενώ φωτογραφήθηκε και με την πρώτη κυρία της Κένυας, Μάργκαρετ Κενυάτα.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ