2016-07-07 17:34:15
Φωτογραφία για Τα ψέματα και ανοησίες του Υπουργείου Παιδείας
Βγήκε ο υπουργός Παιδείας να μας πει ότι τάχατε οι προτάσεις του (πτου μην τις ματιάσουμε) έγιναν "στη βάση του διαλόγου και της επιστημονικής τεκμηρίωσης". Όμως κανένας διάλογος δεν έγινε, αφού οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ ήταν οι γνωστοί άβουλοι και υποτακτικοί κομματικοί εγκάθετοι, οι οποίοι έχουν επιστρατευτεί και αγοραστεί από τον υπουργό Παιδείας. Στις τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις ποτέ δεν συζητήθηκε το θέμα των κανονισμών και στην ούτω καλούμενη επιτροπή παρεβρίσκονταν οι πρόεδροι των οργανώσεων αυτών υπό την προσωπική και μόνο ιδιότητας τους.

Όσο για την επιστημονική τεκμηρίωση δεν υπήρχε κανένας απολύτως επιστήμονας απλά ήταν σύναξη απεσπασμένων κομματικών εγκάθετων οι οποίοι δεν έχουν διδάξει ποτέ στη ζωή τους. Είναι όλοι τους γνωστοί και μη εξαιρετέοι οι οποίοι λουφάζουν και σταδιοδρομούν στα γραφεία του ΥΠΠ και αφού εκτοξευτούν βαθμολογικά παρουσιάζονται στα σχολεία ως διευθυντές για να ταλαιπωρούν μέσα από την ασχετοσύνη τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.


Αυτή είναι η παρωδία του διαλόγου και της επιστημοσύνης που επικαλείται ο υπουργός η οποία βασίζεται σε ψέματα και ανοησίες.

ΥΓ: Όσο για την παρουσία του Συνδέσμου Διευθυντών πρόκειται για απλή προέκταση και συνιστώσα του υπουργείου.

Έφαγε πόρτα...ο υπουργός Παιδείας

Οι νομοθετικές προτάσεις του υπουργού Παιδείας, προιόν κομματικής τσαπατσουλιάς, δεν έχουν τύχει καμιάς υποστήριξης στην σημερινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας. Κυριολεκτικά ο υπουργός Παιδείας "έφαγε" πόρτα από τους βουλευτές μέλη της Επιτροπής Παιδείας που δεν του έκαναν ούτε τη χάρη να του περάσουν τους νέους κανονισμούς αφού ο ίδιος πρότεινε να αποσύρει την πρόταση για τις εξετάσεις στα τέλη των τετραμήνων.

Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ δεν αναγνωρίζει τη Γραμματέα της ΟΕΛΜΕΚ

Στη σημερινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας η "Γραμματέας" της ΟΕΛΜΕΚ έκανε διάβημα στους βουλευτές μέλη της Επιτροπής λέγοντας τους ότι "αυτούς που συναντήσατε δεν είναι η ΟΕΛΜΕΚ..." εννοώντας προφανώς τους συνδικαλιστές της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ που δεν κάνουν διακοπές αλλά έχουν αναλάβει εκστρατεία ενημέρωσης και ανατροπής των αντι-εκπαιδευτικών ν/σ του ΥΠΠ.

Απλά να πούμε στην κυρία Σαλτέ που υποδύεται την Γραμματέα της ΟΕΛΜΕΚ ότι η ΝΕΑ ΠΝΟΗ όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών δεν την αναγνωρίζουν ως Γραμματέα αφού η ανάδειξη της στη Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ είναι παράνομη και προϊόν πραξικοπηματικών διεργασιών.

Επίσης η σημερινή ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ (ΑΛΛΑΓΗ - ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ) όχι μόνο δεν εκφράζει την πλατιά εκπαιδευτική βάση αλλά από τη στιγμή που έχει λιποτακτήσει στην πλευρά της εργοδοσίας θεωρείται ως Persona non Grata από τους μαχόμενους εκπαιδευτικούς.

Συνέχεια των επαφών της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ

Αντιπροσωπία της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ στα πλαίσια των επαφών της για ενημέρωση των μελών της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας συναντήθηκε με το βουλευτή της Αλληλεγγύης κύριο Μιχάλη Γιωργάλα. Υπήρξε πλήρης ομοφωνία τόσο στα επί μέρους θέματα όσο και ως προς τη στρατηγική. Επίσης υπήρξε σύγκλιση στο ότι τα υπουργικά ν/σ δεν μπορούν να ψηφισθούν τώρα με τη διαδικασία του κατ' επείγοντος.

Στο θέμα της αποεργαστηριοποίησης των μαθημάτων Πληφορικής, Τεχνολογίας και Οικιακής Οικονομίας και της κατάργησης του Αλφαβητισμού ο κύριος Γιωργάλας έκφρασε την αντίθεσης του και θα κάνει σχετικό διάβημα στον υπουργό Παιδείας

Πανκοινωνικό-εκπαιδευτικό μέτωπο ενάντια στον άνθρωπο των κολλεγίων και φροντιστηρίων

Συνέχεια των επαφών της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ με το μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας βουλευτή Λάρνακας του Δημοκρατικού Κόμματος κύριο Χρίστο Ορφανίδη.

Οι συναντήσεις για σύμπτυξη μετώπου ενάντια στους αντι-εκπαιδευτικούς σχεδιασμούς Καδή συνεχίζονται. Η Δημόσια εκπαίδευση δεν μπορεί να γίνει πειραματόζωο στα χέρια του εκπροσώπου των κολεγίων και των φροντιστηρίων και των αχυράνθρωπων του στην ΟΕΛΜΕΚ.

Αιτία πολέμου η αποεργαστηριοποίηση Πληroφορικής, Τεχνολογίας, Οικιακής Οικονομίας στα Γυμνάσια και Βιολογίας, Χημείας στα Λύκεια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ