2016-07-07 19:10:27
Φωτογραφία για «ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!» *VIDEOS*
Ο Έρικ Γκριν βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και μάλιστα είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που θέλει έναν παίκτη στην περιφέρεια με έφεση στο σκοράρισμα. 

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο "sdna" και αναφέρθηκε στο "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον : 

«Ξέρω τα πάντα για την πολύ μεγάλη ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω πως έχουν περάσει σπουδαίοι παίκτες από εκεί, καθώς και ότι μερικοί από τους κορυφαίους της Ευρώπης αγωνίζονται ακόμη στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απίστευτος και όλα στα κλαμπ γίνονται με στόχο τις νίκες και τις διακρίσεις» ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Γκριν, που προτίμησε να μην επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τυχόν επαφές με ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Γκριν φόρεσε τη φανέλα της Σιένα τη σεζόν 2013/2014, ήταν συμπαίκτης του Χάκετ, και έκανε το καλύτερό του παιχνίδι  στο ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Euroleague, όπου σημείωσε 28 πόντους!


Σε ερώτηση αν θα ήταν στα σχέδια του η επιστροφή σε αυτή τη μεριά του Ατλαντικού, σχολίασε



«Σκοπεύω να αξιολογήσω όλες τις επιλογές που θα έχω στα χέρια μου και να καταλήξω στην καλύτερη. Η Ευρώπη είναι ένα υπέροχο μέρος, στο οποίο πέρασα όμορφα και δε θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω αν αυτή θα ήταν η ενδεδειγμένη επιλογή για εμένα».

Ο Γκριν αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένος στο Summer League του Λας Βέγκας, στο οποίο θα δώσει το παρόν με τη φανέλα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Όταν του έγινε γνωστή η παρουσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου εκεί, σχολίασε :

«Θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού εκεί, όπως λες. Οπότε υποθέτω πως όντως ίσως θελήσει να μου ασκήσει λίγη πίεση».

Δείτε τον στα βίντεο που ακολουθούν :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ