2016-07-07 20:36:13
Φωτογραφία για Η... ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΓΙΑ ΛΕΑΛΙ!
Όπως αποκαλύπτει σήμερα Ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της Γιουβέντους, στην συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού - Γιουβέντους - Λεάλι, υπάρχουν δύο ρήτρες. 

Για την πρώτη, αυτήν της αγοράς του νεαρού τερματοφύλακα σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί αναλυτικά (δείτε εδώ).

Υπάρχει όμως και δεύτερη ρήτρα για τον Λεάλι, δείγμα ότι στην Γιουβέντους πιστεύουν στις ικανότητες του 23χρονου πορτιέρε! 

Όπως αναφέρει λοιπόν το δημοσίευμα, αν το επόμενο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πληρώσει την ρήτρα για να κάνει δικό του τον Λεάλι, θα υπάρχει ένας σημαντικός όρος για το μέλλον, στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός θέλει να διαπραγματευτεί για τον Ιταλό τερματοφύλακα.

Αυτός ο όρος λέει λοιπόν, ότι η Γιουβέντους θα διατηρεί από την πλευρά της το δικαίωμα να αποκτήσει και πάλι τα δικαιώματα του Λεάλι, καταβάλλοντας στον Ολυμπιακό ρήτρα επαναγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ! 

Για να γίνει πιο σαφές,  αν ο Ολυμπιακός το επόμενο καλοκαίρι επιλέξει να πληρώσει στη Γιουβέντους τη ρήτρα για τα δικαιώματά του και τον κάνει δικό του, και μετά από μερικούς μήνες φτάσει πρόταση στο Λιμάνι π.χ. 8 εκατ. ευρώ, η «Μεγάλη Κυρία» θα διατηρεί το δικαίωμα να «επέμβει» και καταβάλλοντας ρήτρα 4 εκατ. ευρώ να... αγοράσει ξανά τον Λεάλι! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ