2016-07-08 11:54:05
Φωτογραφία για ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ «ΜΠΑΜ» Ο... ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο... νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ήρθε σε συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν για να τον αποδεσμεύσει έναντι ενός buy out που καθόρισε η Ρωσική ομάδα και το... πλήρωσαν οι Καταλανοί και έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια (με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα ένα) θα βρίσκεται στον πάγκο ενός εκ των πιο ιστορικών ομάδων στην Ευρώπη!

Η άκρως πετυχημένη σεζόν της ομάδας του Κούμπαν, η οποία μάλιστα απέκλεισε την Μπαρτσελόνα του Τσάβι Πασκουάλ στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, έπεισε προφανώς τους Καταλανούς να προσλάβουν τον Μπαρτζώκα που βέβαια έχει στο βιογραφικό του ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και δεν είναι άλλη από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2013 με τον Ολυμπιακό!

Πρόκειται φυσικά για τεράστια επιτυχία του Έλληνα τεχνικού που πέρασε από όλες τις βαθμίδες στην ελληνική λίγκα μέχρι να φτάσει στον Ολυμπιακό και παρόλο που έμεινε... “παροπλισμένος” για ένα χρόνο με δική του επιθυμία (μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους), βρήκε μέσω της Λοκομοτίβ τη δίοδο για να αναλάβει τους "μπλαουγκράνα". Ακόμα δε περισσότερο αξίζει η συμφωνία, αφού η Μπαρτσελόνα πλήρωσε λεφτά για να τον υπογράψει!

Είναι φυσικά ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που το πετυχαίνει και θα συναντήσει εκεί ως αντίπαλο τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος επίσης ήταν υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ