2016-07-08 14:15:40
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΜΑΝΟ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ... ΜΟΝΤΕΣΤΟ! *VIDEOS*
Την περίπτωση του Φρανσουά Καμανό παρακολουθεί από κοντά ο Ολυμπιακός, με τον Μοντέστο να είναι πιθανό να αναλαμβάνει την πρώτη του υπόθεση ως... σκάουτερ των ερυθρόλευκων.

Καμία μεταγραφή μέχρι και τους αγώνες για τα προκριματικά του Champions League δεν θα κάνει ο Ολυμπιακός, όπως τονίζεται από τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι οι ιθύνοντες του Θρύλου δεν παρακολουθούν διάφορες περιπτώσεις παικτών, προκειμένου να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.

Μία από αυτές, όπως υποστηρίζει ο «Γαύρος», είναι εκείνη του Φρανσουά Καμανό. Μάλιστα, πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα από τη Γαλλία θέλουν τους ερυθρόλευκους να έχουν καταθέσει ήδη δύο προτάσεις στην Μπαστιά (1,5 και 1,8 εκατ. ευρώ), όμως οι Κορσικανοί γνωρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες (όπως η Μπορντό, η Ρεν και η Μπέτις) και περιμένουν την καλύτερη για εκείνους προσφορά.

Οι Γάλλοι φέρονται να αξιώνουν 3 εκατ. ευρώ, όμως θεωρούνται πολλά για έναν παίκτη που είναι μόλις 20 ετών, δεν ήταν βασικός στην ομάδα του και το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο.

Για αυτό το λόγο αναμένεται να υπάρξει νέα... «πτώση» στις απαιτήσεις της Μπαστιά, με τον Φρανσουά Μοντέστο να αναλαμβάνει σύντομα εκείνος τις συζητήσεις με την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά ως ερυθρόλευκος σκάουτερ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Δείτε τα βίντεο
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ