2016-07-08 15:19:29
Φωτογραφία για Ο 26χρονος έκανε το ίδιο λάθος για δεύτερη φορά και...
26χρονος κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό από την εταιρεία στην οποία εργάζεται - Η έρευνα αποκάλυψε ένταλμα για άλλη, όμοια, υπόθεση!

Έφυγε από την Αθήνα για να αφήσει πίσω του ... παλιές "υποθέσεις", φέρεται να υπέπεσε όμως στο ίδιο σφάλμα! Ο λόγος για έναν 26χρονο με καταγωγή από το Ηράκλειο, ο οποίος εργάζεται σε γνωστή εταιρεία ανταλλακτικών και σέρβις αυτοκινήτων.

Σε βάρος του 26χρονου υπέβαλε μήνυση η εργοδότρια εταιρεία, κατηγορώντας τον ότι υπεξαίρεσε ποσό 15.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κάποιος ή κάποιοι του έκλεψαν τα χρήματα της εταιρείας που ο ίδιος είχε στο σπίτι του. Όσο την υπόθεση αυτή διερευνά, στο πλαίσιο της προανάκρισης το Αστυνομικό Τμήμα Καστελλίου, αποκαλύφθηκε άλλη μία υπόθεση-καρμπόν που μάλλον ο νεαρός ήθελε να ξεχάσει...

Όπως προέκυψε από την έρευνα, σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε ένταλμα από την Αθήνα για ανάλογη περίπτωση σε άλλη εταιρεία, στην πρωτεύουσα.

Για το ένταλμα αυτό οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελέα Ηρακλείου για τα διαδικαστικά και πλέον βρίσκεται στο Μεταγωγών για να οδηγηθεί στην Αθήνα προκειμένου να εκτελεστεί το, σε εκκρεμότητα, ένταλμα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ