2016-07-08 16:51:09
Φωτογραφία για «ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ» ΜΕ... ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Στις 500.000 ευρώ ορίστηκε το μπάι άουτ που οφείλει να πληρώσει η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να σπάσει η Λοκομοτίβ Κούμπαν το συμβόλαιο που έχει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στο συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού δεν υπήρχε πρόβλεψη για συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης, οπότε το ποσό ορίστηκε πάνω στις διαπραγματεύσεις που έγιναν με τους Καταλανούς και την τεράστια επιθυμία του ίδιου του Μπαρτζώκα να μετακινηθεί στη Βαρκελώνη παρόλο που είχε συμβόλαιο.

Ειδικότερα στη Λοκομοτίβ τώρα, δεν είδαν πολύ... θετικά την απόφαση του Μπαρτζώκα, αλλά υπαναχώρησαν μπρος στην επιθυμία του να φύγει. Πηγές της ομάδας λένε για το ατυχές τάιμινγκ της αποχώρησης, τη στιγμή που είχαν βελτιώσει τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και είχαν ήδη κάνει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους κατόπιν φυσικά εισηγήσεως του.

Μόλις ήρθε η προσφορά, λένε, άλλαξε τη στάση του και κατέστησε σαφές πως θέλει να φύγει παρότι δεν το προέβλεπε το συμβόλαιο. Υπό αυτό το πρίσμα, ούτε η Λοκομοτίβ ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία οπότε ζήτησε και θα πάρει το ποσό ώστε να έχει ένα όφελος από την όλη υπόθεση, σύμφωνα με δημοσίευμα του "eurohoops.net".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ