2016-07-08 18:41:05
Φωτογραφία για «ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ, ΑΛΛΑ...»
Ως γνωστόν μετά το... «κόψιμο» του Γιάννη Γιαννιώτα από τον Βίκτορ Σάντσεθ για το Βέλγιο όπου πραγματοποιείται το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός «ψάχνεται» για το μέλλον του.

Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ και η ομάδα της Κύπρου ανέβηκε κατακόρυφα με την παρουσία του, κατακτώντας μάλιστα και το πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό του νησιού, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, γνωστοποίησε το ενδιαφέρον των «πορτοκαλί» για τον Έλληνα διεθνή.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Με τον Ολυμπιακό και τον ποδοσφαιριστή είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία. Ο ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει κάποιες μέρες για να σκεφτεί το μέλλον του. Το ΑΠΟΕΛ εξέφρασε το πλήρες ενδιαφέρον του για να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ. Είναι μια πρώιμη συζήτηση. Θα προσπαθήσουμε μέσα στις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό. Ούτε εμείς μπορούμε να περιμένουμε, πολύ, ούτε και ο ποδοσφαιριστής να μην γνωρίζει τι θα γίνει. Γίνεται προσπάθεια, όμως δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Το σκηνικό είναι ρευστό, όμως θα προσπαθήσουμε όσον πιο σύντομα να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν έχουμε κάτι ακριβές να πούμε. Για αυτό είναι ρευστή η κατάσταση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ