2016-07-09 16:32:09
Φωτογραφία για ΙΝΤΕΓΕ : ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Ήταν ο παίκτης ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ολυμπιακό στο φιλικό με τη Γάνδη, δίνοντας επιθετική πνοή στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και ανέφερε πως ο Ολυμπιακός βαδίζει στον σωστό δρόμο και πως βελτιώνεται.

Από εκεί και πέρα, για τον εαυτό του ανέφερε πως και αυτός προσπαθεί να βελτιωθεί, καθώς θέλει να δει τον Ολυμπιακό να πηγαίνει πολύ καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA

Για το χθεσινό φιλικό: «Το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά σε αυτή την προετοιμασία και αυτό το παιχνίδι έδειξε ότι είμαστε σε καλό σημείο. Το 2-2 δείχνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ελπίζουμε ότι τα καλύτερα έρχονται».

Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολη δουλειά. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά και οι ελπίδες μας δεν έχουν χαθεί. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και ελπίζουμε για το καλύτερο».


Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την ομάδα και να κάνω περισσότερα πράγματα απ' ότι έκανα πέρσι. Ξεκινώντας από αυτό το παιχνίδι, πρέπει να τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι και να πετύχω περισσότερα γκολ από πέρσι. Δουλεύουμε σκληρά με την ομάδα και τον νέο προπονητή και νομίζω ότι τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι καλό σημάδι, ο επιθετικός θέλει να πετυχαίνει γκολ. Το τοποθετώ στις "αποσκευές" μου και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για τα υπόλοιπα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ