2016-07-10 00:37:46
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ... ΡΕΠΟ
Το Σάββατο το απόγευμα οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο της Γκενκ και συνέχισαν την προετοιμασία τους.

Μία ημέρα μετά το φιλικό στη Γάνδη, με την ομώνυμη ομάδα και την ισοπαλία 2-2, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στις προπονήσεις, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του χθεσινού αγώνα έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία, πριν μπουν στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Κανονικά κινήθηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, με ασκήσεις κατοχής και ελέγχου της μπάλας, αλλά και δίτερμα, σε μικρό χώρο, με γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και τελειώματα.

Η προπόνηση του Σαββάτου σημαδεύτηκε από το ντεμπούτο του Νικόλα Λεάλι. Ο Ιταλός πορτιέρο έβαλε τα προπονητικά του Ολυμπιακού και γυμνάστηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του, οι οποίοι μετά το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή, τον υποδέχθηκαν και στο γήπεδο. Ο νεαρός τερματοφύλακας συμμετείχε κανονικά και στο δίτερμα.


Ο Βίκτορ Σάντσεθ είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσέχει ιδιαίτερα και το ψυχολογικό κομμάτι των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Πήρε, λοιπόν, ένα κομμάτι της προπόνησης του Σαββάτου και μίλησε στους νεαρούς άσους της ομάδας μας. Για τη μέχρι τώρα πορεία τους στην προετοιμασία, για τη διαχείριση της εμπειρίας που ζουν αυτά τα παιδιά, προερχόμενα από την Ακαδημία και δουλεύοντας ετούτη τη στιγμή με την πρώτη ομάδα. Οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού τον άκουσαν με προσοχή.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό κομμάτι τώρα, ο Μαζουακού ανέβασε ρυθμό, κάνοντας έντονο ατομικό στο γήπεδο και φορώντας και ποδοσφαιρικά, ενώ ένταση στην προπόνησή του ανέβασε και ο Φιγκέιρας, ο οποίος συμμετείχε και στο δίτερμα.

Την Κυριακή οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό. Θα επανέλθουν στο γήπεδο την Δευτέρα, στις 10:00 και 18:00 (τοπική ώρα).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ