2016-07-10 10:22:03
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ... ΑΡΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ!
Στο AegeanBall Festival που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στη Σύρο από τις 13 έως τις 17 Ιουλίου θα λάβει μέρος ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για τη συμμετοχή του στο AegeanBall Festival, στο οποίο επίσης θα λάβουν μέρος πολλά από τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ.

«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τόσο μεγάλη μπασκετική διοργάνωση στην ελληνική περιφέρεια. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα την αγκαλιάσει αμέσως και πως τα επόμενα χρόνια η ανταπόκριση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη! Φυσικά και θα είμαι εκεί! Δεν θα μπορούσα να το αρνηθώ στον Γιώργο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την ήττα-αποκλεισμό της Εθνικής από την Κροατία στο Προολυμπιακό Τουρνουά, απάντησε: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε και να ανταποκριθούμε στην πρόκληση με την Εθνική ομάδα. Ωστόσο, θα λειτουργήσει σαν φάρμακο αυτό το ταξίδι στη Σύρο. Θα περάσουμε κάποιες χαλαρές στιγμές με τους φίλους μας και την οικογένειά μας και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ