2016-07-10 11:24:17
Φωτογραφία για Ποιος θα πάρει το Euro;
Τελικός EURO 2016, Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, Βραζιλία, Μεξικό, Σουηδία, Νορβηγία και πολλά ακόμα από το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα στο Foxbet.gr!

Πορτογαλία - Γαλλία

Η Πορτογαλία βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Με ένα γκολ στο 50' και ένα στο 53' ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουαλίας, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι εκ νέου ο πρωταγωνιστής. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Πέπε και Καρβάλιο, με τον πρώτο να παίρνει θέση στην 11άδα. Από την άλλη, η διοργανώτρια Γαλλία θα παίξει για το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας της. Στο σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι πήρε την πρόκριση με 2-0 επί της Γερμανίας, έχοντας για κορυφαίο τον Γκριζμάν, ο οποίος έφτασε τα 6 τέρματα στο τουρνουά! Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του τελικού. Το ερώτημα είναι τι ποντάρουμε... Με το goal/goal θα πάμε, δίχως να αποκλείουμε το ενδεχόμενο της παράτασης! Βρείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο Foxbet.gr.


Σάντα Κρουζ Ρεσίφε - Ιντερνασιονάλ

Πάμε στη Βραζιλία τώρα. Η Σάντα Κρουζ Ρεσίφε υποδέχεται την Ιντερνασιονάλ και θέλει να βάλει τέλος στον... κατήφορο! Έχει γνωρίσει 5 σερί ήττες, με πιο πρόσφατη εκείνη από τη Μποταφόγκο και βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο coach Μέντες ετοιμάζει αλλαγές, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, ωστόσο υπάρχει σημαντικό πλήγμα με τον Γκραφίτε. Από την άλλη, ούτε η Ιντερνασιονάλ λέει να... σηκώνει κεφάλι, καθώς εδώ και 5 αγωνιστικές δεν έχει πανηγυρίσει. Αμφότερες, λοιπόν, σε κακή κατάσταση, με το διπλό, όμως, στο 2.40 δεν μπορούμε παρά να το ποντάρουμε! Όλα τα νέα από τους αγώνες της Βραζιλίας στο Foxbet.gr!
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ