2016-07-11 09:00:21
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ... ΔΙΠΛΗ
Η Κυριακή ήταν ημέρα... ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό που τους έδωσε ο Βίκτορ Σάντσεθ και ξεκουράστηκαν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αρχίσει να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο πολλά από τα στοιχεία που τους ζητάει καθημερινά στις προπονήσεις ο Ισπανός τεχνικός, γεγονός που έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα τον Βίκτορ. Ο Θρύλος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγώνα με την Γάνδη και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι πρωταθλητές σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και μάλιστα το πρόγραμμα περιλαμβάνει... διπλή προπόνηση. Μια το πρωί στις 10:00 και μία το απόγευμα στις 18:00 (τοπική ώρα). Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, με στόχο η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη στα προκριματικά του Champions League.

Επόμενος... φιλικός αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η Βέστερλο, με την οποία θα δώσει φιλικό παιχνίδι την επόμενη Τετάρτη. Ο αγώνας με την βέλγικη ομάδα είναι μία ακόμα ευκαιρία, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να βγάλουν στο χορτάρι όσα τους ζητάει ο Βίκτορ Σάντσεθ και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ