2016-07-11 14:04:35
Φωτογραφία για Μεταγραφή που θα προκαλέσει ντόρο - Ο Μαρινάκης στοχεύει να αρπάξει κορυφαίο στόχο του ΠΑΟ
Το "κάζο" που έκανε στην ΑΕΚ, με την "αρπαγή" του Κωνσταντίνου Λαϊφη, φαίνεται ότι θέλει να επαναλάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης Αυτή τη φορά, όμως, το αφεντικό του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να "χτυπήσει" τον Παναθηναϊκό, μιας και έχει βάλει στο μάτι κορυφαίο στόχο των Πρασίνων.

Όπως αναφέρουν απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του SportDog, οι άνθρωποι του αφεντικού των Ερυθρολεύκων βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του Παναγιώτη Κονέ, προκειμένου να τον αποκτήσει, όχι στον Ολυμπιακό, αλλά στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Μιλάμε, βεβαίως, για τον διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό, σύμφωνα με τα "πράσινα" ρεπορτάζ, να πείσει τον διεθνή άσο να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Τριφυλλιού.

Ο παίκτης, πάντως, δεν είναι θετικός να γυρίσει στη Super League και έχει απορρίψει δημόσια το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους Πράσινους, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός εξακολουθεί να παλεύει τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς γνωρίζει ότι η Ουντινέζε τον παραχωρεί.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λοιπόν, προφανώς και ξέρει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί κορυφαίο στόχο του "αιωνίου" αντιπάλου και γι΄ αυτό έχει δώσει εντολή να γίνει κίνηση για την απόκτησή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δεν έχει διαρρεύσει ακόμα σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη λίστα υπάρχει και η περίπτωση ενός ακόμα Έλληνα διεθνή που αγωνίζεται στο Καμπιονάτο, του Παναγιώτη Ταχτσίδη, με τον οποίο επίσης έχει γίνει μια πρώτη επαφή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ