2016-07-11 17:49:33
Φωτογραφία για Πάτρα: Αστυνομικός κατηγορείται πως απείλησε με όπλο έναν άνδρα - Το περιστατικό στο βενζινάδικο και η σχέση με τα κυκλώματα της νύχτας
Κλειστά τα στόματα παραμένουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας όσον αφορά το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, και όπως καταγγέλθηκε εμπλέκεται και εν ενεργεία αστυνομικός.

Οι πληροφορίες του tempo24.gr αναφέρουν πως έγινε σχετική καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών και στην οποία ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων, όπως ανέφερε στην ΕΛ.ΑΣ., απειλήθηκε από εν ενεργεία αστυνομικό, ο οποίος όμως ήταν εκτός υπηρεσίας, μετά από διαπληκτισμό.

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλθηκε, σήμερα τα ξημερώματα ένας νεαρός αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στην Αχαία, μαζί με έναν ακόμη άνδρα "γνώριμο" στην ΕΛ.ΑΣ. από την εμπλοκή του στην υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας, ενεπλάκησαν σε τσακωμό στο βενζινάδικο με τον ιδιοκτήτη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με τις πηγές του tempo24.gr, πιάστηκαν μέχρι και στα χέρια και στη συνέχεια ο αστυνομικός φέρεται να τράβηξε ακόμα και όπλο, ενώ παρών φαίνεται πως ήταν ένας ακόμη αστυνομικός ο οποίος δεν υπηρετεί στην Πάτρα και διέφυγε από το σημείο πριν φθάσει η αστυνομία.

Για το περιστατικό δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. κάτι που οφείλει να γίνει άμεσα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ