2016-07-11 21:30:35
Φωτογραφία για ΕΣΠΑΣΑΝ ΗΔΗ ΤΟ... ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 14.000 ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται πάντα κοντά στην ομάδα! Δεν την αφήνουν μόνη ποτέ και πουθενά και το αποδεικνύουν... με πράξεις!

Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η διάθεση των ερυθρόλευκων διαρκείας και πιο συγκεκριμένα με τις ανανεώσεις των περσινών κατόχων, φάνηκε πως θα κυλούσαν τα πράγματα και έδειξαν ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο και τη νέα σεζόν στους περισσότερους αγώνες.

Αυτό που συνέβη τη Δευτέρα και ενώ έχει ξεκινήσει η διάθεση στους νέους κατόχους, είναι... απίστευτο και όμως αληθινό! Ο συγκλονιστικός κόσμος του Θρύλου έσπασε το φράγμα των 14.000 διαρκείας ενώ υπάρχει... και συνέχεια.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχει διατεθεί αυτός ο τεράστιος αριθμός πριν καλά-καλά γίνει ο πρώτος προκριματικός αγώνας του Champions League και ενώ δεν βρισκόμαστε ακόμα ούτε στα μέσα Ιουλίου!

Η ανταπόκριση και η στήριξη του υπέροχου κόσμου του Θρύλου είναι συγκλονιστική και δίνει μεγάλη δύναμη στους παίκτες αλλά και... ανυπομονησία ώστε να βρεθούν μπροστά σε αυτό το κοινό και να τα δώσουν όλα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ