2016-07-11 23:36:09
Φωτογραφία για Η FIBA ΓΙΑ ΤΙΣ... «ΒΟΜΒΕΣ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο γυναικείος Μπασκετικός Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Eurocup της νέας σεζόν και οι φιλοδοξίες του... δεν πέρασαν απαρατήρητες από την FIBA.

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του νταμπλ θα δοκιμάσει την τύχη του στο Eurocup εκπροσωπώντας και πάλι το ελληνικό μπάσκετ στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η FIBA μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της έκανε ένα αφιέρωμα στον Θρύλο, ο οποίος φιλοδοξεί να διακριθεί και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά το αφιέρωμα της FIBA:

«Επειτα από μία παύση αρκετών ετών το ελληνικό μπάσκετ θα εκπροσωπηθεί και πάλι στο Eurocup και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θέλει να βρει την ώθηση για να διακριθεί.

Η δύναμη του μπάσκετ που εδρεύει στην Αθήνα απέκτησε δύο Ελληνίδες παίκτριες, την Εβίνα Μάλτση και την Στέλλα Καλτσίδου, που θα τον βοηθήσουν να υλοποιήσει τους στόχους του και το ρόστερ του έχει πραγματική λάμψη και ποιότητα.


Οι δύο παίκτριες έχουν μεγάλη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στα σημαντικά τουρνουά με την Εθνική ομάδα και θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να να κάνει τα πρώτα του βήματα στα νερά του Eurocup Γυναικών.

Η Κάιζερ κυριάρχησε στην Euroleague Γυναικών με την Γαλατάσαραϊ και διαθέτει ποιότητα επιπέδου WNBA. H νατουραλίζε Βόσνια σέντερ εγγυάται ότι θα είναι η αιχμή των πρωταθλητών Ελλάδας στο ζωγραφιστό.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε επίσης την Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς από το Μαυροβούνιο και αργά αλλά σταθερά μετατρέπεται σε μία ομάδα που από αουτσάιντερ θα μπορούσε να πιέσει την την Αλουίνβεντ DVTK Μίσκολτς και την Γκουντ Εϊντζελς Κόζιτσε για την πρώτη θέση του Δ' Ομίλου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ