2016-07-12 00:07:13
Φωτογραφία για ΖΝΤΙΕΛΑΡ : ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ!
Στον «Γαύρο» μίλησε ο Σάσα Ζντιέλαρ. Ένας παίκτης ο οποίος ξεχώρισε τόσο πέρυσι επί Μάρκο Σίλβα, όσο και φέτος με τον Βίκτορ Σάντσεθ.

Πολύ καλός παίκτης ο νεαρός, έχει ωριμάσει στο παιχνίδι του και δείχνει έτοιμος να πάρει την ευκαιρία, όποτε του παρουσιαστεί. Ο Σέρβος μίλησε μεταξύ άλλων για τους στόχους του, αλλά και τη νέα χρονιά που αρχίζει σε μερικές εβδομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι διαφορετικό έχει φέρει ο Βίκτορ σε σχέση με τον Σίλβα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σε ό,τι έχει να κάνει με εμένα, μπορώ να μιλήσω για τη θέση μου. Έπαιξα ως μοναδικός κόφτης. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για διαφορές. Σίγουρα μας έχει δείξει πολλά και διαφορετικά πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για όλα.

Ε: Έχει πει σε συνέντευξή του ο νέος σας προπονητής ότι το 4-4-2 θα είναι η βάση του φετινού Ολυμπιακού. Ταιριάζει αυτό το σύστημα στην ομάδα σας;

Α: Για εμένα ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Είναι ένα επιθετικό σχήμα και μας αρέσει.

Ε: Όσο για εσένα; Πώς βλέπεις τη νέα σεζόν;

Α: Για εμένα πέρσι ήταν δύσκολα. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων δεν έπαιξα στον α’ γύρο της σεζόν και ήταν μία δύσκολη περίοδος. Δούλεψα, όμως, και ο Σίλβα με έβαλε να παίξω, αγωνίστηκα και στην Ευρώπη κόντρα στην Άντερλεχτ. Έπαιξα στα δύο ματς, αλλά δεν ήταν καλή η εμπειρία γιατί αποκλειστήκαμε. Ήταν καλό για εμένα επειδή πήρα μία γεύση από αυτή τη διοργάνωση. Για εμένα φέτος το στοίχημα είναι φυσικά να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ