2016-07-12 08:07:10
Φωτογραφία για Ο επιτυχημένος ποδηλάτης που σπούδασε υπολογιστές και κερδίζει σήμερα $1,7 εκατ. [video]
Για δεύτερη διαδοχική μέρα ο νικητής του ετάπ στο Γύρο Γαλλίας, αναδείχθηκε ο Marcel Kittel Στο φώτο φίνις κρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η πρωτιά στον Γύρο της Γαλλίας.

Ο Marcel Kittel ήταν ο μεγάλος νικητής στο τέταρτο ετάπ αφήνοντας δεύτερο τον Μπράιαν Κουκουάρντ και τρίτο τον Πίτερ Σάγκαν.

Ο 28χρονος Γερμανός σημείωσε την ένατη νίκη του στον Γύρο και την πρώτη μετά το 2014.

«Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει πολλά για μένα γιατί δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ μετά την περσινή μου ασθένεια που με έκανε να μην τρέξω στο Τουρ. Ζω για την ποδηλασία αν και κάποιοι έλεγαν διαφορετικά πράγματα», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Kittel αμέσως μετά τον αγώνα.

O Kittel σπούδασε την επιστήμη των υπολογιστών πριν το «χρυσό» συμβόλαιο και πριν αρχίσει να τρέχει επαγγελματικά.

Ο Kittel έγινε επαγγελματίας το 2011 και κέρδισε σχεδόν 20 αγώνες στο ντεμπούτο του. Το 2012 συνέχισε με νίκες και το 2013 κέρδισε μεγαλύτερους αγώνες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων ετάπ του Tour de France.


Στη συνέχεια, το 2014, στη δεύτερη περιοδεία του, ανέτρεψε τα φαβορί και πάλι για να κερδίσει τέσσερα ακόμα ετάπ. Τότε στέφθηκε ο ταχύτερος σπρίντερ στην ποδηλασία.

Αλλά η σεζόν 2015 ήταν κακή για τον Γερμανό καθώς υπέφερε από μια επίμονη λοίμωξη. Η ομάδα του εκείνη τη χρονιά αποφάσισε να μην τον φέρει στο Tour, και όχι χωρίς αντιπαραθέσεις. Η επόμενη σεζόν βρήκε τον Kittel σε άλλη ομάδα.

«Η υγεία είναι τα πάντα και το κλειδί της επιτυχίας», είπε αργότερα.

Επέστρεψε όμως δυναμικά το 2016, κατακτώντας πολλές νίκες.

Ο Kittel κερδίζει κατ 'εκτίμηση 1,7 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο αγωνιζόμενος με το ποδήλατό του, μεγάλο ποσό για έναν pro ποδηλάτη.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα Etixx-Quick-Step λέγεται ότι ανέρχεται στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Kittel αγαπά επίσης τα ωραία αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες.

Έχει εμφανιστεί σε πολλά διαφημιστικά σποτ, μεταξύ των οποίων για μια γερμανική εταιρεία με στρώματα και για την αυτοκινητοβιομηχανία Skoda.

Το παρατσούκλι του είναι ο James Dean της ποδηλασίας. Οι γυναίκες οπαδοί του παραληρούν για τα ξανθιά του μαλλιά!
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ