2016-07-12 11:23:41
Φωτογραφία για Νικολόπουλος: Δεν θα υπάρξουν εκλογές πριν το...
«Δεν θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, δεν θα γίνουν εκλογές πριν το 2019». Αυτή την πρόβλεψη έκανε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤΕΝΝΑ Πάτρας 105,3.

Όπως σημείωσε ο αχαιός πολιτικός η αλλαγή του εκλογικού νόμου θα δρομολογήσει  σημαντικές πολιτικές εξελίξεις και θα διαφοροποιήσει τελείως τον σημερινό πολιτικό χάρτη της χώρας.

Μάλιστα -όπως αποκάλυψε- στην χθεσινή συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μειώσει αισθητά το ποσοστό εισόδου στη Βουλή και από 3% που είναι να περιοριστεί στο 1%, προκειμένου να υπάρξει απόλυτη αντιπροσώπευση. «Δεν θα πηγαίνει καμιά ψήφος χαμένη, αν αποδεχθούν την πρότασή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου αυτή η θέση έτυχε της ιδιαίτερης προσοχής του κ. Τσίπρα , ο οποίος κάλεσε στην συνάντηση και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για να υπάρξει καλύτερη επεξεργασία της. Δεδομένου ότι το όριο του 3% είχε παραμείνει για να μην υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο Κοινοβούλιο μειονοτικού κόμματος, σύμφωνα με όσα είπε ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης στον τον αχαιό βουλευτή.


Παράλληλα ο Νίκος Νικολόπουλος προχώρησε και σε προσωπική επίθεση στον Πρόεδρο της ΝΔ , σημειώνοντας πως έχει μυωπική αντίληψη για τις πολιτικές εξελίξεις και πως δεν θα καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός , αλλά θα εξελιχθεί σε …εφιάλτη για το κόμμα του.

Τέλος δήλωσε πως εάν ισχύσει το όριο του 1% το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα θα κατέλθει αυτόνομο στις επόμενες εκλογές.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ