2016-07-12 18:40:08
Φωτογραφία για Αποκορύφωμα της οικιακής ρομποτικής σε ένα βίντεο!
Μπορεί κατά καιρούς να γίνονται θαύματα τεχνολογικά με επαναστατικά προϊόντα σε πολλούς και διάφορους τομείς, ωστόσο ήρθε η ώρα η ρομποτική να βοηθήσει και στο νοικοκυριό!

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα μηχάνημα θα μπορούσε να διπλώσει, να σιδερώσει και γιατί όχι να αρωματίσει τα ρούχα σας. Ξεχάστε ποια τις ατέλειωτες ώρες σιδερώματος και τα «βουνά» από τα ασιδέρωτα ρούχα… Η λύση ακούει στο όνομα FoldiMate.

Πρόκειται για μια σύνθετη ηλεκτρική συσκευή που έχει σκοπό να βοηθήσει τις απανταχού νοικοκυρές καθώς και τους νοικοκύρηδες και ιδιαίτερα τους εργένηδες. Για να το χρησιμοποιήσετε, κρεμάστε τα ρούχα σας από τη συσκευή και αυτό είναι όλο… Αποτέλεσμα αυτού να βγει το ρούχο σας έτοιμο για το συρτάρι.  Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ένα αρκετά εξελιγμένο σύστημα ρομποτικής και εργαλείων που συντελούν στην σωστή αναδίπλωση των ρούχων.

Πρέπει να πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ρομπότ αναλαμβάνει το σιδέρωμα και το δίπλωμα των ρούχων. Σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία και εστιατόρια χρησιμοποιούνται κατά κόρον τέτοιου είδους συσκευές. Είναι η πρώτη φορά, όμως, που ένα τέτοιο ρομπότ συμβάλει στο νοικοκυριό καθώς τόσο από το βίντεο όσο και από τις φωτογραφίες θα καταλάβετε το λόγο για τον οποίο έχει κατασκευαστεί.


Η κατάλληλη θέση της συγκεκριμένης συσκευής είναι δίπλα στο στεγνωτήριο, αν και εφόσον έχετε, καθώς αναλαμβάνει το επόμενο στάδιο για τα ρούχα σας.

Το FoldiMate δεν κάνει διακρίσεις. Όλα τα ρούχα ασχέτως μεγέθους και ποιότητας υφάσματος περνούν από τα χεράκια του και βγαίνουν έτοιμα για χρήση! Αν κάποιοι από εσάς ξετρελαθήκατε και θέλετε να το αποκτήσετε, να σας ενημερώσουμε πως το νέο αυτό προϊόν δεν διατίθεται ακόμα στα καταστήματα αλλά πρόκειται να τεθεί στο καταναλωτικό κοινό έναντι του ποσού των 700 ευρώ.

Μια καλή τιμή αν αναλογιστείτε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει και τον κόπο από τον οποίο βγάζει κάθε νοικοκυρά.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του θαυματουργού αυτού ρομπότ, οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ αναμένεται να εξαντληθεί πριν προλάβει να βγει στα ράφια Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ