2016-07-12 23:22:09
Φωτογραφία για Νέες θέσεις γιατρών και νοσηλευτών στο Αχιλλοπούλειο
Τις επόμενες ημέρες βγαίνει στον αέρα νέα προκήρυξη για την πρόσληψη μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου. Οι ειδικότητες που θα αναζητηθούν είναι ωριλάς, γιατρός για τη ΜΕΘ, αναισθησιολόγος, ψυχίατροι και παιδοψυχίατροι. Το Νοσοκομείο Βόλου επίσης πιέζει έτσι ώστε άμεσα να προχωρήσει η πρόσληψη δύο επικουρικών γιατρών, οφθαλμιάτρου και παθολόγου - ογκολόγου προκειμένου να ενισχυθούν οι αντίστοιχες κλινικές.

Σε επίπεδο επικουρικών στο Αχιλλοπούλειο απασχολούνται 20 επικουρικοί που έχει παραταθεί η θητεία τους, ενώ το τελευταίο εξάμηνο έχουν προσληφθεί 7 επιπλέον επικουρικοί διαφόρων νευραλγικών ειδικοτήτων.

Προσλήψεις και νοσηλευτών

Την ίδια ώρα ο σύλλογος εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου ζητά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθώς με τις μετατάξεις από άλλα νοσοκομεία νοσηλευτών το πρόβλημα αντιμετωπίζεται αποσπασματικά.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η πρόσληψη 6 ατόμων, 4 νοσηλευτών από τους οποίους οι 2 θα απασχοληθούν στη ΜΕΘ, ενός ακτινολόγου και ενός τραυματιοφορέα, ενώ αναμένεται η ενίσχυση του Νοσοκομείου με νοσηλευτές και από μετατάξεις.

Το πρόβλημα ωστόσο σύμφωνα με το σύλλογο που τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου για να τεθούν όλα τα ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα πρέπει να αντιμετωπιστεί με μόνιμες προσλήψεις προσωπικού που θα καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν σε όλες τις κλινικές του νοσηλευτικού Ιδρύματος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ