2016-07-13 06:35:06
Φωτογραφία για Ο ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης υποψήφιος Αντιπρόεδρος της Χίλαρι!
O πρώην ανώτατος στρατιωτικός διοικητής της Ατλαντικής Συμμαχίας, ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης αποτελεί, σύμφωνα με τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, μία από τις βασικές επιλογές της Χίλαρι Κλίντον για τη θέση του Αντιπροέδρου, ενόψει των εκλογών στη χώρα τον προσεχή Νοέμβριο.

Πρώην ναύαρχος του ΝΑΤΟ και νυν πρύτανης της Σχολής Φλέτσερ του Πανεπιστημίου Ταφτς, ο Ελληνοαμερικανός, Σταυρίδης, αποτελεί ένα πρόσωπο πλούσιο σε εμπειρίες και η Χίλαρι, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, έχει εκφράσει την επιθυμία να έχει στο πλευρό της έναν άνθρωπο από το χώρο του στρατού.

Ίσως έτσι θεωρεί πως θα μπορέσει να ανταγωνιστεί καλύτερα τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πιθανότατα θα επιχειρήσει να την… χτυπήσει στον τομέα των στρατιωτικών επιχειρήσεων, με εθνικιστικές κορώνες.

Ο Σταυρίδης, στη διάρκεια της θητείας του στο ΝΑΤΟ, επέβλεψε επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη και τη Συρία. Θεωρείται εξπέρ σε στρατιωτικά θέματα, αλλά έχει και γνώσεις διπλωματίας.

Μετά και το όχι που εισέπραξε η Χίλαρι από τον Μπάιντεν, η επιλογή του Σταυρίδη, φαντάζει όλα και πιο πιθανή, σημειώνουν αμερικανικά ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: http://ysterografa.gr/%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CF%8D%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%B9%CE%BC%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ