2016-07-13 11:32:09
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ... ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (PHOTOS)
Δυνατή βροχή διέκοψε την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, αναγκάζοντας την αποστολή να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Διαφορετικό ήταν το τοπίο στο Γκενκ του Βελγίου, την Τρίτη 12 Ιουλίου. Ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο καιρός ήταν εξαιρετικός, με κατάλληλη θερμοκρασία και ηλιοφάνεια (συνθήκες ιδανικές για προπόνηση), ξαφνικά σήμερα άλλαξε Το απόγευμα της Τρίτης, συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ολυμπιακού επανήλθαν στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Από νωρίς το απόγευμα ο καιρός έδειξε να αλλάζει και αρκετά μαύρα σύννεφα σχηματίστηκαν πάνω στον βελγικό ουρανό. Στη γειτονική (και αρκετά κοντινή) Ολλανδία φαινόταν από νωρίς ότι έβρεχε και μάλιστα αρκετά.

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Σάντσεθ μπήκαν δυναμικά στην εκγύμνασή τους, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της προπόνησης στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, της αντοχής και της δύναμης. Με την παρουσία του Εστεμπάν Καμπιάσο και πάλι στο πρόγραμμα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολύ καλή δουλειά, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωσή τους, ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αργεντινός έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Γκενκ, γευμάτισε κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή και στη συνέχεια ενσωματώθηκε και στις προπονήσεις.


Το πρόγραμμα το απόγευμα συνεχίστηκε με μπάλα. Δουλειά επάνω στην τακτική, ανάπτυξη του παιχνιδιού, επιθετική και αμυντική λειτουργία σε κλειστό χώρο, αλλά και σε αντεπίθεση. Παράλληλα, σε μικρό χώρο γίνονταν και διτέρματα, με κλειστές ομάδες λίγων παικτών.

Κάπου εκεί το σκηνικό έγινε… επικίνδυνο. Μέσα σε πολύ λίγα λεπτά ο καιρός άλλαξε άρδην και τη θέση της ελαφριάς συννεφιάς πήρε η έντονη μουντάδα, οι βροντές και ο άνεμος, ο οποίος προμήνυε… καταιγίδα! Έτσι και έγινε! Δυνατή βροχή, αστραπές, κεραυνοί και βροντές, άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά το προπονητικό κέντρο της Γκενκ και ανάγκασαν τον Βικτορ Σάντσεθ να σφυρίξει τη λήξη της απογευματινής προπόνησης. Δεν ήταν ασφαλές για τους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στο γήπεδο, όταν στην άκρη του προπονητικού έπεφταν κεραυνοί…

Στο ιατρικό δελτίο, εκτός προγράμματος έμειναν οι Ρέτσος, Μανιάτης και Ντομίνγκεζ. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από μία ελαφριά σύσπαση του δεξιού τετρακεφάλου. Μία ελαφριά ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά αισθάνθηκε ο Μανιάτης, ενώ ο Ντομίνγκεζ έχει υποστεί μια ελαφριά τενοντίτιδα του δεξιού γόνατος. Και οι τρεις παίκτες θα προφυλαχθούν ενόψει του αγώνα με τη Βέστερλο (αύριο στις 21:00 Ελλάδας), στον οποίο όμως επανέρχονται οι Μαζουακού, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα και Ντουρμάζ.

Το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 12:00 (Ελλάδας) και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Βέστερλο, όπου θα δώσουν το δεύτερο φιλικό επί βελγικού εδάφους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ