2016-07-14 09:14:11
Φωτογραφία για Τροπολογία για ΕΜΘ: Ποιος Αρχηγός είναι “κάθετα αντίθετος” στην βαθμολογική αποκατάσταση
Μεγάλες αντιδράσεις και γκρίνιες από τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων έχει να αντιμετωπίσει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας, για την τροπολογία που ρυθμίζει την βαθμολογική αποκατάσταση των ΕΜΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr ακόμη και μετά από την κατάθεση της τροπολογίας ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης δηλώνει “κάθετα αντίθετος” και οι υπόλοιποι Αρχηγοί αποφεύγουν μεν να πάρουν τόσο ξεκάθαρη θέση, αλλά συντάσσονται πίσω από την άρνηση που έχει εκφράσει ο Α/ΓΕΕΘΑ.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος φέρεται να έχει κάπως “κλονιστεί”. Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας από την άλλη είναι ανένδοτος και θέλει να μην υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή ή αναβολή. Ο Βίτσας δεν είχε συμπεριλάβει την σχετική τροπολογία στο νομοσχέδιο που ο ίδιος είχε καταθέσει στη Βουλή και θέλει το θέμα να “τελειώνει εδώ και τώρα”.

Λογικά δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, εκτός αν η στρατιωτική ηγεσία αποφασίσει να επιμείνει στην αντίθεσή της.

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b8-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ