2016-07-14 13:59:09
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ... ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡIΝΑΚΗ!
Είδα τα φιλικά Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και έχω να πω πράγματα. Πρώτα ξεκινώ από τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι σοβαρή εικόνα ομάδας να κερδίζει 3-1 και να χάνει 4-3. Έχει ευθύνη ο Ίβιτς. Εγώ τον υποστήριξα πέρσι από την αρχή που ανέλαβε γιατί έβλεπα από νωρίς ότι άλλαξε το χάλι του Κροάτη, όμως τώρα στα φιλικά δε βλέπω σοβαρή δουλειά. Σα να τους διδάσκει μόνο πώς θα βάλουν γκολ και όχι πώς δε θα φάνε.

Ας κοιτάξει ο Ίβιτς το κατόρθωμα του Σάντος που έμεινε στην ιστορία και έγινε ήρωας των Πορτογάλων για τα επόμενα 40 χρόνια που δε θα ξαναπάρουν ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όλα από την άμυνα ξεκινάνε. Ας κοιτάξει τη Γιουβέντους πώς σαρώνει τα πρωταθλήματα στην Ιταλία. Εγώ είδα ΠΑΟΚ που μου θύμιζε διάλυση.

Και όλο λέει ο Ίβιτς ότι είμαστε στην προετοιμασία. Δηλαδή τι θα αλλάξει, θα κάνει τον Αθανασιάδη να τρέχει σα φισέκι; Θα κάνει τον Χαρίση φισέκι; Ο Πέλκας θα γίνει φισέκι; Ο Μαλεζάς θα γίνει φισέκι;


Ο Κρέσπο η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο, ανύπαρκτο στόπερ.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ έτσι όπως είναι, με αυτούς τους παίκτες, δεν πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα ποτέ από τον Μαρινάκη. Μόνο αν ενισχυθεί πάρα πολύ δυνατά.

Φεύγανε ο Γιαννούλης και ο Χαρίσης μπροστά και τους πλευροκοπούσαν οι της Στεάουα, γυμνός ο ΠΑΟΚ πίσω.

Ο Ολυμπιακός έβαλε πολλούς νέους παίκτες μέσα, δε μου αρέσει αυτή η ιστορία με τους νέους, έχω ζήσει την εποχή των "μπέμπηδων" όταν χαλούσε ο κόσμος και τρελαίνονταν οι Ολυμπιακοί με τους "μπέμπηδες", αλλά πρωτάθλημα δεν έπαιρνε ο Ολυμπιακός. Αν γεμίσεις τον Ολυμπιακό με μικρούς, μικραίνεις την ομάδα.

Να κοιτάξει ο Βίκτορ να βάλει τους καλούς παίκτες μέσα και κυρίως να μην παριστάνει τον καλό στον Μαρινάκη λέγοντας ότι δε θέλει μεταγραφές και ότι το υλικό αυτό είναι σούπερ και ότι μπορεί να αναδείξει νέους παίκτες. Γιατί άμα τα κάνει αυτά, θα χάσει κάνα πρωτάθλημα και θα μπλέξει άσχημα μετά ο Ολυμπιακός ενισχύοντας οικονομικά με το Τσάμπιονς Λιγκ τους αντιπάλους του.

Καλό παικτάκι ο Μανθάτης, μου αρέσει, κι αυτός ο Ανδρούτσος γρήγορος, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει δύο-τρεις μεταγραφές πολύ καλές. Και κυρίως πίσω.

Έχει πρόβλημα πίσω. Δεν είναι εικόνα αυτή να παίζεις με ομάδα του Βελγίου που πάει να σωθεί, τη Βέστερλο, η οποία έχει φορ τον Μανιά από τα Γιάννενα, και να τρως δύο γκολ στο τέλος.

Τα δύο πλάγια μπακ που πήρανε δε με τρελαίνουν, δε βλέπω μπακ της κλάσης του Ομάρ. Ας πουλήσουνε τον Μαζουακού, ο οποίος είναι πρόβλημα στην άμυνα, και να πάρουν μπακ αξιόπιστο. Ο Μαρινάκης ό,τι του πει ο προπονητής θα το κάνει.

Δε βλέπω καλές αλληλοκαλύψεις, ανεβαίνει ο Ολυμπιακός ψηλά και μένει πίσω ο Μποτία με τον Ντα Κόστα οι οποίοι σε κάθε αντεπίθεση είναι ευάλωτοι.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να βάλει την καλή του ομάδα τώρα με την Μπριζ και να δουλέψει την καλή του ομάδα, τι περιμένει δηλαδή από την προετοιμασία, να γίνει ο Σεμπά παικταράς;

Και τώρα πάω στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει παίκτες, έχει καλό υλικό. Τον προπονητή αυτόν, όμως, δεν τον πιστεύω. Από πέρσι, από νωρίς. Δε μου έχει δείξει τίποτα. Είδα το φιλικό τώρα με τη Φενέρ και τρόμαξα. Το 3-4-3 έτσι όπως το έπαιζε ήταν κίνδυνος θάνατος.

Ρε Στραματσόνι, είσαι και Ιταλός, δεν ξέρεις πώς παίζεται η άμυνα με τρεις στόπερ πίσω; Δε βλέπεις τη Γιουβέντους, δε βλέπεις την εθνική Ιταλίας με τον Κόντε; Έτσι όπως έπαιξες εσύ ήσουν καρμανιόλα.

Με τρεις στόπερ τον Μολέδο, τον Κουτρουμπή, τον Ιβάνοφ, αργό τρίο, με τα μπακ να ανεβαίνουν και να σε πλευροκοπούν οι αντίπαλοι, με τον φορ το γρήγορο της Φενέρ να κάνει πάρτι ανάμεσα στα αργά σου στόπερ, χωρίς διαγώνιες καλύψεις, χωρίς τίποτα.

Ο Μέστο και ο Χουλτ έφευγαν ψηλά, ο ΠΑΟ είχε δύο κόφτες Ζέκα και Λεντέσμα μια κατάσταση δραματική με έναν Λεντέσμα να περπατάει, έπαιζε σαν παλαίμαχος ταλαιπωρημένος.

Ο Λουντ ήταν πολύ καλός, έφευγε πίσω από τον Μπεργκ και τον Ιμπάρμπο και γινόταν τρίτος μπροστά.

Ο Ιμπάρμπο είναι γρήγορος, ανακατωσούρας, με καλά σωματικά προσόντα, μπορεί να ανέβει, εγώ τον περιμένω αυτόν τον παίκτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ