2016-07-15 11:20:48
Φωτογραφία για Αυτό το εντυπωσιακό αρχοντικό πουλήθηκε έναντι του αστρονομικού ποσού των 11 εκατομμυρίων δολαρίων!
Αυτό το εντυπωσιακό αρχοντικό πουλήθηκε έναντι του αστρονομικού ποσού των 11 εκατομμυρίων δολαρίων και η Daily Mail δημοσιεύει τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του Η βίλα, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, εκτείνεται σε τρία επίπεδα, έχει έξι υπνοδωμάτια και είναι χτισμένη στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Το φημισμένο 2.000 τετραγωνικών σπίτι έχει λειτουργήσει επίσης ως ένα προσωρινό σπίτι υψηλών προσωπικοτήτων ενώ έχει μαγνητοσκοπηθεί και ταινία του Σκούμπυ Ντου. Το σπίτι το οποίο ανήκε για περισσότερο από μία δεκαετία από έναν έμπορο αυτοκινήτων Rolls-Royce και Bentley λέγεται τώρα ότι αγοράστηκε από τη σύζυγο του Junxiong Yang που έχει στην ιδιοκτησία του ένα κοντινό γήπεδο γκολφ.

Το αρχοντικό πουλήθηκε μαζί με μια πισίνα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, γυμναστήριο, γκαράζ δέκα αυτοκινήτων, υδρομασάζ, σάουνα και δωμάτιο για τα μέσα ενημέρωσης. Διαθέτει επίσης δέκα μπάνια και ψηλά ταβάνια και δεν αποτελεί έκπληξη ότι το σπίτι είναι το μεγαλύτερο στην περιοχή. Εκτός από αυτά διαθέτει επίσης μια πλωτή γέφυρα, θέση για γιοτ και φυσικά σύστημα συναγερμού και άλλα μέτρα ασφαλείας.

Οι φωτογραφίες βέβαια αποδεικνύουν το μέγεθος του πλούτου και της πολυτέλειας ενώ βέβαια είναι πλήρως επιπλωμένο με εξίσου ακριβά έπιπλα. Πανάκριβα χαλιά, αρχοντικοί καναπέδες και ξύλινα σκαλιστά έπιπλα ολοκληρώνουν το σκηνικό του πολυτελούς σπιτιού. Το σίγουρο είναι ότι ο νέος ιδιοκτήτης έχει και το ανάλογο ποσό για να το συντηρήσει και να ανταποκριθεί στα αυξημένα έξοδά του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ