2016-07-15 13:45:28
Φωτογραφία για Ο Ασκός του Αιόλου!
Κατά τη μυθολογία μας ο ασκός του Αιόλου δεν έπρεπε να ανοιχτεί ποτέ Η ανθρώπινη περιέργεια και μισαλλοδοξία όμως τον άνοιξε και από τότε δεν μπορεί να κλείσει. Αντιπροσωπεύει τα ανεξέλεγκτα γεγονότα που ακολουθούν κάποιες ενέργειες. Μαζί με το αυγό του φιδιού αποτελούν τα χαρακτηριστικά παραδείγματα που χρησιμοποιεί ο κόσμος για να περιγράψει τη Νέμεση των Αρχαίων. Όμως πέφτουμε σε πλάνη τις περισσότερες φορές όταν ασχολούμαστε με τις συνέπειες μιας αποτρόπαιας πράξης, χωρίς να αναζητήσουμε τα αίτια αυτής. Σκαλίζουμε τον γάιδαρο και περιμένουμε οτι δεν θα μας κλωτσήσει. Να όμως που τελικά οι συνέπειες είναι τέτοιες που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν όσα μέτρα και να έχουμε πάρει προληπτικά.

Ο πλανήτης ολόκληρος βάλλεται από ενέργειες ανθρώπων που έχουν ως στόχο να μη μείνει ποτέ αυτός ο κόσμος σε ησυχία, αλλά μονίμως να υπάρχουν αναταραχές, γιατί ως γνωστό ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται
. Με απώτερο σκοπό το κέρδος και την υποταγή των ανθρώπων ο πλανήτης ολόκληρος βιώνει καταστάσεις που απεύχεται ο καθένας ακόμη και στον εχθρό του. Σήμερα στη Γαλλία, αύριο στην Αφρική μετά στην Αμερική και πάει λέγοντας. Και κανείς δε λέει ότι όλα αυτά γίνονται γιατί κάποιοι έχουν βάλει στο μάτι πλουτοπαραγωγικές πηγές και θέλουν τον παγκόσμιο έλεγχο των πάντων έτσι ώστε να υλοποιηθούν τα σχέδιά τους.

Όταν ελέγχεις ενέργεια, τροφή και νερό τότε ελέγχεις και συνειδήσεις. Και τότε νομίζεις ότι ελέγχεις όλο τον κόσμο, αλλά χωρίς να υπολογίζεις οτι τίποτε από όλα αυτά δεν είναι δικό σου. Όταν φεύγεις από τούτον τον κόσμο δεν παίρνεις τίποτε μαζί σου παρά μόνο τις κακίες.

Οι "αναπτυγμένες" χώρες που βρίθουν από αδικία και εκμετάλλευση σε βάρος των αδυνάμων, παραμυθιάζουν τους υπηκόους τους πως δικαίως ανακατεύονται στα πεπραγμένα εκτός της δικαιοδοσίας τους. Και στο τέλος βλέπουμε συμπεριφορές όπως της Αυστρίας και της Ουγγαρίας που ενώ έχουν ανακατευτεί με τα πίτουρα αρνούνται να τους τσιμπίσουν οι κότες, εγείροντας περισσότερο μένος από την πλευρά αυτών που αισθάνονται ότι αδικούνται. Και στο τέλος γίνονται αντίποινα σε βάρος ουσιαστικά αθώων ανθρώπων που πληρώνουν τις συνέπειες. Άλλος ανακατεύει δηλαδή και άλλος πληρώνει. Κατά περιόδους βέβαια επικρατεί κάποια ηρεμία αλλά όχι για πολύ, αφού το ανακάτεμα δεν σταματάει. Ας μη δικαιολογούμε λοιπόν με ελαφρά την καρδία τις πράξεις αυτών που λύκοι ντυμένοι με προβιά αρνιού θέλουν να κρατούν τον κόσμο σε ύπνωση για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους. Παρεμπιπτόντως να ευχηθούμε καλορίζικα στον Ζ.Μ. Μπαρόζο για την νέα του θέση στην GOLDMAN SACHS, θέση που επάξια κατάκτησε μετά τις σκληρές μάχες που έδωσε με τα αφεντικά της διαπλοκής, ως θεσμικός εκπρόσωπος όλης της Ευρώπης. Αυτά κάνετε βρε και σας αγαπάει όλος ο κόσμος!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ