2016-07-15 18:44:10
Φωτογραφία για Η Maserati Levante στις δύο ρόδες στο Balocco [video]
Τα μεγάλα SUV γίνονται συχνά αποδέκτες σκληρής κριτικής από τους φίλους του αυτοκινήτου, με το επιχείρημα ότι δεν κάνουν τίποτα καλά. Αυτό το video της Maserati θα μπορούσε να είναι μια καλή απάντηση.

Φτιαγμένη σύμφωνα με τις παραδοσιακές αρχές της Maserati αλλά και έτσι ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις ενός οδηγού SUV, η Levante επιχειρεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα. Όπως άλλωστε και οι Porsche Cayenne και Macan. Το Balocco, το πεδίο δοκιμών της FCA στη Β. Ιταλία, είναι ένα καλό μέρος για να διαπιστωθούν όλες οι αρετές του νέου μοντέλου, αφού ακριβώς δίπλα στην ασφάλτινη διαδρομή που προσομοιώνει επαρχιακό δρόμο, υπάρχουν και απαιτητικά χωμάτινα περάσματα.

Στο video που έδωσε στη δημοσιότητα η Maserati βλέπουμε τη Levante αρχικά να κινείται γρήγορα στην άσφαλτο, με τον κινητήρα της να εκπέμπει έναν αρκετά ευχάριστο ήχο, ενώ σηκώνεται ακόμα και στις δύο ρόδες, σε ένα σημείο της διαδρομής όπου η αλλαγή κλίσης του δρόμου προκαλεί εύκολα κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια μπαίνει στο δάσος και πατώντας λάσπες, σκαρφαλώνοντας σε τεχνητούς λόφους και περνώντας μέσα από λιμνάζοντα νερά, δείχνει πόσο ικανή είναι η Levante σε κάθε τερέν.

Στο τιμόνι της κάθεται ο Roberto Corradi, επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης προϊόντων της Maserati.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΚΑΝΕ ΤΟ... «ΜΠΑΜ» Η ΡΕΑΛ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΚΑΝΕ ΤΟ... «ΜΠΑΜ» Η ΡΕΑΛ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ