2016-07-15 20:07:09
Φωτογραφία για Διανομή ανθρωπιστικού υλικού στο τοπικό συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης Σκαραμαγκά από τον Ε.Ε.Σ
Από τις 14 έως τις 16 Ιουλίου 2016, 20μελές κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού... διανέμει καθημερινά ανθρωπιστικό υλικό στο τοπικό συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης Σκαραμαγκά, στο πλαίσιο του Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης (Emergency Appeal) που υλοποιεί στη χώρα μας ο Ε.Ε.Σ. σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου.

Συνολικά θα διατεθούν 3.200 πακέτα με είδη προσωπικής υγιεινής, 3.200 πακέτα με ξηρά τροφή, 1.400 σακίδια και 300 πάνες.

Αντίστοιχες διανομές επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις ανάγκες που κάθε φορά προκύπτουν και κατόπιν συνεννόησης με τον Συντονιστή του Κέντρου.

Παράλληλα συνεχίζεται η καθημερινή παρουσία εξειδικευμένων επαγγελματιών και εκπαιδευμένων εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού στο Κέντρο υλοποιώντας μια σειρά δράσεων όπως: παροχή βασικής φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής στήριξης, αποκατάσταση οικογενειακών δεσμών, επικοινωνία με τον ωφελούμενο πληθυσμό και την κοινότητα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ