2016-07-15 22:19:35
Φωτογραφία για ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ... ΑΣΦΑΙΡΟΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 0-0
Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με την Κλαμπ Μπριζ στο τελευταίο του φιλικό στο Βέλγιο.

Σοβαρός στην άμυνα αλλά χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα επιθετικά, ο πρωταθλητής Ελλάδας έμεινε... άσφαιρος, προβληματίζοντας τον Βίκτορ.

Η λευκή ισοπαλία με την Κλαμπ Μπριζ, έδειξε ότι ο Ολυμπιακός θέλει ακόμα δουλειά στο επιθετικό του κομμάτι, αφού δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλό του.

Στα καθαρά αγωνιστικά Ο Βίκτορ Σάντσεθ ήταν ξεκάθαρο πως ήθελε να δει την αμυντική τετράδα που ετοιμάζει για το... πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Οι Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας και Ντε λα Μπέγια την αποτελούσαν και μάλιστα τα πήγαν αρκετά καλά, με το δίδυμο των στόπερ να κάνει βέβαια ορισμένα λάθη, τα οποία πάντως δεν στοίχησαν στους ερυθρόλευκους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν καλή κυκλοφορία και υπομονή, η μπάλα περνούσε αρκετά από τα πόδια του Μπουχαλάκη που άλλαζε εξαιρετικά το παιχνίδι και στα πρώτα 22 λεπτά είχαν τρεις καλές στιγμές
. Στο πρώτο λεπτό μόλις, ο Ιντέγε βρήκε ωραία τον Πουλίδο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά... καθυστέρησε και το πλασέ του έδιωξε ο Μπουτέγ, ενώ στο 12’, οι παίκτες του Βίκτορ άλλαξαν τη μπάλα, με τον Φορτούνη να γίνεται τελικός αποδέκτης αλλά το σουτ του να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Μπριζ.

Δύο κεφαλιές του Γέλε Βόσεν δεν ανησύχησαν τον Καπίνο που μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα, ενώ στο 22’, Πάρντο και Ιντέγε συνεργάστηκαν ωραία αλλά το σουτ του δεύτερου είχε την ίδια κατάληξη με αυτό του Φορτούνη νωρίτερα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ρυθμός έπεσε, το ματς έγινε... σκληρό με αποτέλεσμα να «κιτρινιστούν» Φιγκέιρας και Ραφαέλοφ και το 0-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν... κακό. Ρυθμός δεν υπήρχε διότι οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές και οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ήταν ελάχιστες. Καλύτερη όλων στο 72’ για την Μπριζ, όταν ο Ντιαμπί «έσπασε» στα δύο με φοβερή κάθετη την άμυνα των ερυθρόλευκων αλλά το πλασέ του Μπολινγκολί έδιωξε εντυπωσιακά ο Λεάλι, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ήταν... ακίνδυνος μπροστά, ενώ είχε και αρκετά θέματα πίσω, με το δίδυμο Μποτία-Ντα Κόστα να δείχνει για ακόμη μια φορά ότι δεν... ταιριάζει. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε φυσιολογικά μέχρι το φινάλε, με τον Βίκτορ Σάντσεθ να κρατάει την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος αλλά και την καλή κυκλοφορία που είχε ανά διαστήματα.

Κλαμπ Μπριζ: Μπουτέγ, Κουλς, Σίμονς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Κλοντεμίρ, Βόρμερ, Ραφαέλοφ (46’ Ντιαμπί), Στορμ (77’ Οσέι-Μπερκόε), Βόσεν (67’ Γουέσλι), Ισκιέρδο (61’ Μπολινγκολί).

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο (59‘ Λεάλι), Μποτία, Σιόβας (46’ Ντα Κόστα), Ντε Λα Μπέγια (61’ Μαζουακού), Φιγκέιρας (65’ Φιγκέιρας), Μιλιβόγεβιτς (65’ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (61’ Ντουρμάζ), Φορτούνης (59’ Μανθάτης), Πουλίδο (75’ Σεμπά), Πάρντο (46’ Μανιάτης), Ιντέγε (59’ Τσόρι).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ